25 / 04 / 2024

GROHE duş

GROHE duş

Mükemmel duşu bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. GROHE, duş sistemleri, tepe duşu setleri ve ankastre duş çözümleri yelpazesini yeniden yapılandırdı.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

Aquatunes su geçirmez Bluetooth hoparlörü ile duşta müzik keyfi!

GROHE ve Philips Sound, Aquatunes su geçirmez Bluetooth hoparlörü ile duşta ve banyoda yüksek kaliteli müzik dinleme olanağı sunuyor.

GROHE Start serisi Koçtaş müşterilerine özel kampanya ile tanıtılıyor!

GROHE, yeni GROHE START serisini Koçtaş müşterilerine özel bir kampanya ile tanıtıyor. Kampanya çerçevesinde Koçtaş mağazalarından GROHE Start lavabo, banyo ve eviyenin üçünü birarada alanlar Vitalio Start mafsallı el duşu 1F hediye kazanacak.

GROHE'den harika bir duş deneyimi için üç kategori!

Mükemmel duşu bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. GROHE, duş sistemleri, tepe duşu setleri ve ankastre duş çözümleri yelpazesini yeniden yapılandırdı.

Hazreti İsa'nın doğduğu ev bulundu!

İsrail'de Nasıra'da keşfedilen birinci yüzyıla ait manastırın, Hazreti İsa'nın doğduğu ve çocukluğunu geçirdiği ev olduğu iddia ediliyor..

GROHE Design Series semineri düzenlendi!

İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve akademisyenlerin katıldığı seminerde öğrenciler, GROHE’nin dijital teknolojisi ile tanıştı

Nurol Park Güneşli'de fırsat doğdu!

Dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlangıç gösteren Nurol Park Güneşli Evleri 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje "Nurol Park Güneşli'de fırsat doğdu" sloganıyla tanıtılıyor.

Atatürk gerçekte hangi evde doğdu?

Selanik Belediye Başkanı Yannis Butaris’in “Atatürk’ün Langada’da esas doğduğu evi bulduk” açıklaması olay oldu. Peki, gerçek ne? Danışmanı Butaris’in, yanlış anlaşıldığını söylüyor. Atatürk’ün Langada’da doğduğuna yönelik hiçbir akademik kanıt yok.

Grohe'den ödüllü tasarım EurodiscJoy batarya!

GROHE’nin yeni EurodiscJoy batarya yelpazesi,modern kullanım konforunu ödüllü tasarım ile bir araya getiriyor. Görsel hafifliği, kolay kullanım ile bir araya getiren EurodiscJoy mükemmel bir seçim.

Atatürk'ün doğduğu ev bulundu!

SELANİK Belediye Başkanı Yiannis Boutaris, bugüne kadar bilinen Selanik yakınlarındaki Langada’da Atatürk’ün doğduğu düşünülen gerçek evin bulunduğunu söyledi. Boutaris, "Doğduğu ve büyüdüğü ev bağlantısı kurmak istiyoruz" dedi.

GROHE’den sevgililer günü hediyeniz için renkli seçenekler!

Sevgililer gününde sevdiğinize duş keyfi hediye etmek ister misiniz? Hem banyonuzu renklendirmek hem de sevdiklerinize her istediğinde mükemmel duş keyfi sunmak için GROHE Rainshower® Icon el duşları size pek çok seçenek sunuyor.

Geberit ile duşlar yeniden tanımlanıyor!

Keyif alanlarımızın bir parçası haline gelen adeta bir yenilenme ve rahatlama vahası olan modern banyoların yaratıcısı Geberit, sunduğu duş drenaj çözümleriyle sizi, rüyalarınızın banyosuna kavuşturuyor.

Barış Doğan GROHE'de Satış Müdürü oldu!

Barış Doğan GROHE'de Satış Müdürü oldu. Dünyanın önde gelen sıhhi donanım üreticisi GROHE’nin Türkiye’deki üst yönetimi genişlemeyi sürdürüyor. Barış Doğan GROHE Türkiye’de Proje Kanalı Satış Müdürü olarak göreve başladı.

GROHE duş Haberi

GROHE duş

“İyi”, “Daha İyi” ve “En İyi” kategorileri altında gerçekleştirilen net ayrım, tesisatçıların, banyo ürünü satıcılarının ve son kullanıcıların banyoları için doğru çözümü bulmasını ve hızla ve kolayca bütçe yapabilmesini sağlıyor. Kişisel gereksinimlere bağlı olarak, konfor düzeyi de yenilikçi teknolojiler, daha büyük duş başlıkları veya ek akış biçimleri yoluyla kategoriden kategoriye artıyor. Ürünlerin faydaları tek bakışta karşılaştırılabiliyor; gereksinimlerinin karşılanmaması halinde ise, müşterilerin tek yapması gereken bir üst kategoriye geçmek.


Arzulanabilecek her şeyi karşılayan çözümler

GROHE duş sistemleri, küvetler ve duşlar, tek kumanda kollu batarya sistemleri veya mevcut bataryaların esnek şekilde iyileştirilmesi için termostat varyantları olarak temin edilebiliyor. Tüm ürünler, “İyi”, “Daha İyi” veya “En İyi” olmak üzere üç kategoriden birinde yer alıyor. Örneğin, “En İyisini Seç” sloganı altında, GROHE XXL metal duş...