26 / 04 / 2024

GROHE LivingInteriors 2016 yeni ürün

GROHE LivingInteriors 2016 yeni ürün

Geleceğin evlerinin tasarımını daha şimdiden dijitalleşiyor. En son dijital teknolojiler sayesinde insanlar evlerinde parmağını dahi oynatmadan uzaktan kumanda veya uygulamalar üzerinden gitgide daha fazla fonksiyonu kontrol edilebiliyorlar.

Grohe AG 2016’da Yılın Yenilikçisi ödülünü aldı!

6.482 şirket temsilcisi ve uzmanın cevaplarıyla katıldığı araştırma sonucunda Grohe AG, Almanya’nın en yenilikçi şirketleri sıralamasına girdi ve tüketici ürünleri kategorisinde “2016’da Yılın Yenilikçisi” ödülüne layık görüldü.

Ağaoğlu My Newwork'ta ofisler 2016 sonunda teslim edilecek!

Ağaoğlu My Newwork projesi kapsamında ofislerin teslimleri 2016 sonunda yapılacak. Projede yer alan ofisler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Fransa'da plastik yasağı 2016'da başlıyor!

Fransa parlamentosundan geçen yasayla ülkede plastik kullanımı tamamen kalkacak. 2016' dan itibaren plastik poşet, 2020' den itibaren de plastik tabak, çatal, kaşık, bıçak kullanımı yasaklanacak...

Ağaoğlu My Newwork projesinde teslimler 2016 sonunda!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de 30 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçirilen My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. My Newwork projesinde teslimlerin 2016 sonunda yapılması planlanıyor.

My Newwork Ataşehir'de ofis teslimleri 2016 sonunda!

My Newwork Ataşehir'de yer alan ofislerin teslimleri 2016 yılının sonunda yapılacak. 30 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan My Newwork Ataşehir projesinin toplam alanı 10 bin metrekare...

Çekmeköy Efedra projesinde 2016 Mayıs'ta teslim!

Ary Yapı imzası ile İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy’de hayata geçirilen Efedra projesinde toplam 92 adet konut yer alıyor. Proje teslimlerinin Mayıs 2016'da yapılması planlanıyor.

My Newwork Ataşehir projesinde teslimler 2016'da!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde konumlandırılıyor. Proje teslimlerinin 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Proje 10 bin metrekare arsa alanına sahip.

Resim İstanbul projesinde teslimler 2016'da!

Resim İstanbul projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2016'da yapılması planlanıyor.

Mahmut Kösemusul: Karasu Limanı'ndan ilk ihracat 2016'da gerçekleştirilecek!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yaptığı açıklamada, Karasu Limanı'nın yer tesliminin yapıldığını belirterek, limandan 2016'da ilk ihracatın gerçekleştirileceğini söyledi.

Yalova Esenköy Tünelleri 2016’da tamamlanacak!

Esenköy Belediyesi, bu yıl 6 tünel ve 4 viyadükten oluşan Esenköy-Armutlu geçişi projesini devreye sokmuştu. Çalışmalar hız kesmeksizin devam ediyor. Tünel inşaatlarının 2016 yılında tamamlanması planlanıyor...

Çamlıca Camii 2016'da hazır!

Caminin 1 Temmuz 2016 Kadir Gecesi'nde ibadete açılması planlanıyor.Yapımına yaklaşık bir yıl önce başlanan ve kaba inşaatının yüzde 60’ı tamamlanan Çamlıca Camii’nin minareleri yükselmeye başladı...

Çamlıca Camii 1 Temmuz 2016’da ibadete açılacak!

Cumhuriyet tarihinde insaa edilen en büyük cami özelliğine sahip Camlıca Camii'nin minareleri yükselmeye başladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Cami 2016 Kadir Gecesi'nde ibadete açılacak" dedi.

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı 2016'da hizmete girecek!

2016'da hizmete girecek olan Yüksek Hızlı Tren Garında 99 oda ve 198 yatak kapasiteli otel ile 5 bin 367 metrekare kiralanabilir alana sahip ofis yapısı ve yaklaşık 24 bin metrekare kiralanabilir alana sahip mağazalar olması hedefleniyor.

GROHE LivingInteriors 2016 yeni ürün Haberi

GROHE LivingInteriors 2016 yeni ürün

Geleceğin evlerinin tasarımını daha şimdiden dijitalleşiyor. En son dijital teknolojiler sayesinde insanlar evlerinde parmağını dahi oynatmadan uzaktan kumanda veya uygulamalar üzerinden gitgide daha fazla fonksiyonu kontrol edilebiliyorlar. Perdeleri kapatmak, ışığı açmak, ısınmayı ayarlamak veya kahve makinesini açmak gibi işlerin tümü tek bir dijital araca tıklanarak programlanabiliyor ve kontrol edilebiliyor.


Koelnmesse de, LivingInteriors 2016 kapsamında, yeni akıllı ev örneklerini vitrine çıkartan Akıllı Ev Projesi’ni sunmak üzere çok sayıda tanınmış marka ve Kuzey Ren Vestfalya hükümeti ile el ele verdi. Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat ve batarya tedarikçisi GROHE de, banyo ve mutfak bataryaları ortağı olarak projedeki yerini aldı.


Konforlu yaşam için teknolojik ilerleme


18 – 24 Ocak 2016 tarihleri arasında IMM Köln fuarının 4.2 Salonu’nda gerçekleştirilecek Akıllı Ev vitrini, dijital olarak ağa bağlı...