25 / 04 / 2024

GROHE SPA Best Western Premier Opera Diamond Hotel

GROHE SPA Best Western Premier Opera Diamond Hotel

Paris Opera Binası’nın ihtişamına hayranlık duyan, kaliteli malzemeleri, tasarımı takdir eden ve gerçek lüksün keyfini sürmeyi sevenlerdenseniz, Paris’teki Hotel Best Western Premier Opera Diamond’ı seveceğinize hiç şüphe yok...

Best Ay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Ay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da Musa Yıldırım, Barış Damar ortaklığında kuruldu.

Aska 6'ncı oteli Best Western The President'i satın aldı!

Antalya merkezli Aska Oteller Grubu, Berlin'in köklü oteli Best Western The President'i satın alarak yurt dışına açıldı. Aska Best Western The President Oteli'ni 22 milyon Euro'ya satın aldı.

The Spa at Mandarin Oriental Yılın En Kışkırtıcı Spa ödülünü aldı!

İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Tatler, düzenlediği “Tatler Spa Awards 2015”te The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’u ‘Yılın En Kışkırtıcı Spa’ ödülüyle taçlandırdı..

GROHE Design Series semineri düzenlendi!

İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve akademisyenlerin katıldığı seminerde öğrenciler, GROHE’nin dijital teknolojisi ile tanıştı

Grohe'den ödüllü tasarım EurodiscJoy batarya!

GROHE’nin yeni EurodiscJoy batarya yelpazesi,modern kullanım konforunu ödüllü tasarım ile bir araya getiriyor. Görsel hafifliği, kolay kullanım ile bir araya getiren EurodiscJoy mükemmel bir seçim.

GROHE’den sevgililer günü hediyeniz için renkli seçenekler!

Sevgililer gününde sevdiğinize duş keyfi hediye etmek ister misiniz? Hem banyonuzu renklendirmek hem de sevdiklerinize her istediğinde mükemmel duş keyfi sunmak için GROHE Rainshower® Icon el duşları size pek çok seçenek sunuyor.

Best Of Investment Yatırım Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Of Investment Yatırım Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Maher Melato, M.B. Abdulwahab Elghandour tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Barış Doğan GROHE'de Satış Müdürü oldu!

Barış Doğan GROHE'de Satış Müdürü oldu. Dünyanın önde gelen sıhhi donanım üreticisi GROHE’nin Türkiye’deki üst yönetimi genişlemeyi sürdürüyor. Barış Doğan GROHE Türkiye’de Proje Kanalı Satış Müdürü olarak göreve başladı.

Grohe Türkiye'de Su Kullanımı Araştırması yaptı!

Grohe Türkiye'de Su Kullanımı Araştırması yaptı. GROHE’nin Türkiye’de Su Kullanımı Araştırmasına göre; Türk halkının yüzde 85’i evlerinde su ve elektrik tasarrufu sağlayan ürünlere sahip olmayı önemsiyor

Grohe, Live Center İstanbul'u 6 Ocak'ta tanıtıyor!

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden biri olan Grohe yeni yatırımı olan "Live! Center İstanbul"u müşterilerinin ve iş ortaklarının hizmetine sunuyor. Grohe basın toplantısı 6 Ocak'ta yapılacak.

Vitra Wellness banyoda SPA yaratıyor!

VitrA’nın Wellness/SPA çözümleri, yenilenme ve arınmanın keyfini evlere taşıyor. VitrA SPA’larına eklenebilen “Microsilk” özelliği, minik baloncuklar üreterek vücudu sarıyor ve cildi yenileyen kolajen salımının artırılmasına yardımcı oluyor.

Carrera Fitness Spa 20 Aralık'ta Folkart Towers'ta açılıyor!

Dünyaca ünlü Carrera Fitness & Spa, İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta 20 Aralık'ta kapılarını açıyor. Folkart'ın 5, 6 ve 7. katında açılacak olan merkez 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek.

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi!

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi. NG Afyon Wellness & Convention, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü’nün düzenlediği SKALİTE “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde Yılın Spa Oteli Ödülü’ne layık görüldü.

GROHE SPA Best Western Premier Opera Diamond Hotel Haberi

GROHE SPA Best Western Premier Opera Diamond Hotel


Paris’teki Best Western Premier Opera Diamond Hotel’in süitlerinde GROHE SPA® F-digital Deluxe kullanıldı.


Paris Opera Binası’nın ihtişamına hayranlık duyan, kaliteli malzemeleri, tasarımı takdir eden ve gerçek lüksün keyfini sürmeyi sevenlerdenseniz, Paris’teki Hotel Best Western Premier Opera Diamond’ı seveceğinize hiç şüphe yok. Bu dört yıldızlı hotelin sloganı: “Her şeyin biraz daha fazlası” Bu yaklaşım, otelin yedi özel süitindeki duşlarda da kendini gösteriyor. GROHE SPA® F-digital Deluxe yerleştirilen bu banyolar kişiye özel spa terapileri ile lüks içinde bir keyif sunuyor.


Günlük yaşamın monotonluğundan konforlu bir kaçış


Best Western Premier Opera Diamond, Paris’in seçkin 8. bölgesinde, Opera, Place de la Madeleine ve Boulevard Haussmann ile dünyaca ünlü alışveriş merkezlerinin hemen yanı başında bulunuyor. Şık butikler ve mükemmel bistro ve restoranlar ile çevrili olan hotel, Fransa’nın...