19 / 04 / 2024

GROHE ürünleri 2017

GROHE ürünleri 2017

Sezgisel bas-çevir butonlar ile mükemmel su kontrolü sunan GROHE SmartControl yelpazesi genişletildi

Haypa İnşaat Turizm Ve Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haypa İnşaat Turizm Ve Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hayat Panayırcı ve Cana Somay Panayırcı ortaklığında 325 bin TL sermaye ile 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Mutlu tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Avos Mühendislik Mekanik İnşaat Medikal Ve Teknoloji Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avos Mühendislik Mekanik İnşaat Medikal Ve Teknoloji Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2017'de kuruldu.

Antasya Residence, Grohe ürünlerini tercih etti!

Ant Yapı’nın Antasya Residence projesinde sona gelindi. Ekim ayı sonu itibariyle teslimlerine başlanan Antasya Residence dairelerinde, GROHE ürünleri tercih edildi.

Swissotel The Bosphorus İstanbul, GROHE ürünlerini tercih etti!

GROHE ürün yelpazesinin seçkin ürünleri Swissôtel The Bosphorus İstanbul’un yenilenen batı kanadının yeni konseptiyle, mükemmel bir uyum sergiliyor.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

GROHE ürünleri 2017 Haberi

GROHE ürünleri 2017

GROHE SmartControl, sunduğu akıllı duş kontrolü yelpazesine eklenen yeni model ve kombinasyon seçenekleriyle, “Bas, Çevir, Duş Al” deneyimini, Nisan ayı itibariyle daha da çok yönlü hale geliyor. Su kapatıldığında seçilen akış hızını otomatik olarak belleğine alan sistem, su yeniden açıldığında bunu yeniden hatırlıyor. Şık duvar üstü modelin yanı sıra, genişletilen yelpaze aynı zamanda sıva altı montaj için ankastre bir modeli de içeriyor. Akış yüzlerinin yanı sıra SmartControl ankastre ünitelerde beyaz renk seçeneğini de ürün yelpazesine ekleyerek sezgisel bas-çevir kontrol sistemini, her seferinde kusursuz duş deneyimi için artık çok daha geniş tasarım seçenekleriyle sunuyor.


Tezgah üzeri veya ankastre

GROHE SmartControl’un müşterilerin beğenisine sunulmasından bu yana, gerek müşteriler gerekse uzmanlar tarafından her banyo için doğru tasarım sunması nedeniyle en çok tercih edilen ürünlerden...