23 / 04 / 2024

Grup Klas Yapı İnşaat nerede

Grup Klas Yapı İnşaat nerede

Grup Klas Yapı İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Karaca, Nail Karacan, Hakan Karacan ve Ercan Karacan ortaklığında kuruldu.

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Sayar tarafından kuruldu.

Tunç Grup Hevedan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunç Grup Hevedan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ayşe Tunç tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Biz Aydın Grup Gayrimenkul Yapı Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Aydın Grup Gayrimenkul Yapı Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Aydın tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Hıdiv Kasrı için devrede!

İstanbul'un birinci grup tescilli yapıları arasında yer alan Hıdiv Kasrı'ndaki tünel kazısıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı, tarihi binanın orijinal durumuna getirilmesini istedi.

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Koç, Serkan Soydan ve İsa Aşcı tarafından kuruldu.

Aydın Grup Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Aydın tarafından kuruldu. 

Hzl Grup Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzl Grup Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hatip Arslan ve Mehmet Şah Karataş ortaklığında kuruldu. 

Türk gayrimenkul sektöründen Almanya çıkarması!

Emlak Konut GYO, Kiptaş, Sur Yapı, Artaş İnşaat, Nef, Kuzu Grup, Teknik Yapı ve Gap İnşaat milyarlarca liralık projelerini Berlin ve Köln'de tanıtacak...

Kocaeli Stadı açıldı!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup'ta yapılan Kocaelispor-Fatsa Belediyespor maçıyla kapılarını açtı

Lens İstanbul daire satış fiyatları!

Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat, Mah İnşaat’ın ortaklığıyla kurulan Lens Yapı imzasıyla hayata geçirilen Lens İstanbul'da Kurban Bayramı kampanyası başladı.

Lens Yapı'dan Ataşehir'e yeni proje geliyor!

Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat ve Mah İnşaat’ın ortaklan Lens Yapı isimli bir şirket kurdular. Şirket, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu, 3 milyar TL yatırım değerine sahip Lens İstanbul adlı iki konut projesine birden başladı. 

Grup Klas Yapı İnşaat nerede Haberi

Grup Klas Yapı İnşaat nerede

Grup Klas Yapı İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Karaca, Nail Karacan, Hakan Karacan ve Ercan Karacan ortaklığında kuruldu.

Grup Klas Yapı İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Grup Klas Yapı İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Osmangazi Mahallesi Alsancak Cad.No:9 C...