19 / 03 / 2024

GSD Denizcilik Gayrimenkul denetim şirketi KPMG Bağımsız Denetim

GSD Denizcilik Gayrimenkul denetim şirketi KPMG Bağımsız Denetim

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret, 2019 yılı için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest  Muhasebeci Mali Müşavirlik'in seçilmesine ve bu hususun ilk yapılacak olan genel kurulun onayına sunulmasına karar verildi...

Rmk İnternational Gayrimenkul Ticaret Ve Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Rmk İnternational Gayrimenkul Ticaret Ve Denizcilik Limited Şirketi Üsküdar'da Avas Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün sermaye artırımına SPK'dan onay!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 52 milyon 180 bin 855,64 TL olan çıkarılmış sermayesi 97 milyon 819 bin 144,34 TL bedelli artırılarak 150 milyon TL'ye çıkarıldı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 176 bin 418 TL'lik pay satacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan payların toplam nominal değeri 176.418,174 TL'lik payları 2 Eylül ve 3 Eylül tarihleri arasında 1 TL'den düşük olmamak üzere satılacak. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 ilk yarı faaliyet raporu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2021 – 30 Haziran 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu hakkında açıklama yaptı. 

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'den ilk yarıda 3.6 milyon TL'lik satış!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün gelir tablosunda yer alan bilgilere göre, 30 Haziran döneminde şirketin brüt satış rakamı 3 milyon 638 bin 900,98 TL oldu. 

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Esra Mutlu'nun, yatırımcı ilişkileri bölüm üyeliğine Koray Beşok'un atanmasına ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Nehir Maritime Limited Şirketi'ne ortak olacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Marshall Adaları'nda 5 bin dolar sermaye ile kurulacak şirkete yüzde 100 oranında iştirak etmesine karar verilmiştir.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'den 3 ayda 31.1 bin TL'lik kar!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 26 Mayıs 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 3 Haziran 2021 tarihinde tescil edildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat'tan 2021'in ilk 3 ayında 1.4 milyon TL'lik satış!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat'ın 1 Ocak 2021 ve 31 Mart 2021 dönemini kapsayan geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sunuldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul denetim şirketi KPMG Bağımsız Denetim Haberi

GSD Denizcilik Gayrimenkul denetim şirketi KPMG Bağımsız Denetim

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2019 yılı bağımsız denetim şirketinin seçimi hakkında açıklama yaptı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat 2019 yılı hesap dönemi denetiminin yapılması hususunda bağımsız denetim kuruluşu olarak denetimden sorumlu komite tarafından önerilen KPMG BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.'nin seçilmesine ve bu hususun ilk yapılacak olan genel kurulun onayına sunulmasına, katılanların oybirliği ile karar verildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat'ın KAP açıklaması:
Şirketimizin bugünkü Yönetim Kurulu Toplantısında,
  
Sermaye Piyasası İlke ve Kurallarına göre 2019 yılı hesap dönemi denetiminin yapılması hususunda Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak Denetimden Sorumlu Komite tarafından önerilen KPMG BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.'nin seçilmesine ve bu hususun ilk yapılacak olan Genel Kurul'un onayına sunulmasına, katılanların...