16 / 04 / 2024

Gül Proje İnşaat iletişim

Gül Proje İnşaat iletişim

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Demir tarafından kuruldu. 

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Gül Global İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gül Global İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gül tarafından kuruldu. 

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründeki hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

Fortune Dergisi tarafından bu sene 11'incisi hazırlanan 'Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını listesi' belli oldu. Peki inşaat sektöründeki hangi isimler 50 Güçlü Kadın CEO listesinde yer aldı?

Gölge Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölge Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 12 milyon 253 bin 638 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

Salda Gölü’nde inşaat başladı!

Salda Gölü'nde inşaat çalışmaları başladı. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Salda Gölü’ndeki iş makinelerinin çalışma görüntüsünün yer aldığı bir video paylaştı...

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Gül tarafından kuruldu. 

Gül Proje İnşaat iletişim Haberi

Gül Proje İnşaat iletişim

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Demir tarafından kuruldu. 

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır; 1.Her türlü inşaat ve taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...