20 / 04 / 2024

gül proje-mutlu inşaat güneşli park gardenya ödeme planı

gül proje-mutlu inşaat güneşli park gardenya ödeme planı

Gül Proje-Mutlu İnşaat Güneşli Park Gardenya satış ofisi adres ve iletişim bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Güneşli Park Gardenya fiyatları 270 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Park Gardenya Güneşli vaziyet planı!

Gül Proje ve Mutlu İnşaat girişimi ile yükselen ve daire fiyatlarının 270 bin TL'den başladığı Park Gardenya Güneşli vaziyet planı haberimizde yer alıyor...

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe gözler faiz indiriminde!

Geçtiğimiz sene başlatılan faiz kampanyasının rekor getirdiğini belirten Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, inşaat sektörünün bir faiz indirimi beklediğini söyledi.

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Aslan ve Mehmet Kerem Gül ortaklığında kuruldu.

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Gül Bahçesi İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Bahçesi İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL TL sermaye bedeli ile Nedal Jamal Habeeb Sawalha tarafından kuruldu.

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Demir tarafından kuruldu. 

Eğirdir Gölü'nde cami inşaatına başlandı!

Özel koruma alanı olan Eğirdir Gölü’nün çevresinde otel inşaatının ardından şimdi de cami inşaatına başlandı.

Fatih Kasım Gürani Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Fatih Belediyesi, Kasım Gürani Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Şaphane Entegre Sağlık Kompleksi inşaatı başladı!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ’ ’Entegre Sağlık Kompleksi’’ inşaatında Kaymakam Lütfullah Göktaş incelemelerde bulundu.

Güçlübey Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlübey Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ajsu ve Kalender Kamik ortaklığında kuruldu. 

Gül Proje açık artırmayla gayrimenkul satacak mı?

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle satışa çıkmıştı. Gül proje ise gayrimenkulleri için böyle bir açık artırma yapmayı düşünmüyor. 

gül proje-mutlu inşaat güneşli park gardenya ödeme planı Haberi

gül proje-mutlu inşaat güneşli park gardenya ödeme planı


Park Gardenya konut projesi Gül Proje ile Mutlu İnşaat işbirliğiyle İstanbul Avrupa yakasında Güneşli'de yükseliyor. Gül Proje-Mutlu İnşaat Güneşli Park Gardenya satış ofisi iletişim bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.


Güneşli Park Gardenya ödeme koşulları içerisinde peşinat ödemelerine göre vadelendirme değişiyor. Güneşli Park Gardenya teslim tarihi 2013 Aralık ayı sonu olarak belirtiliyor.


Güneşli Park Gardenya ödeme planı kapsamında yüzde 30'luk peşinat ödemesi yapılırsa 36 ay vade farksız, yüzde 40'lık peşinat ödemesi yapılırsa 48 ay vade farksız, yüzde 50'lik peşinat ödemesi yapılırsa 60 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.


Gül Proje-Mutlu İnşaat Güneşli Park Gardenya satış ofisi ile 0212 630 44 51 telefon numarasını arayarak görüşebilirsiniz. Güneşli Park Gardenya ev fiyatları 270 bin liradan başlıyor.


Güneşli Park Gardenya Evleri'nde 80 metrekarelik 1+1 daireler, 127 metrekarelik 2+1...