23 / 04 / 2024

Gülenyüz Projesi

Gülenyüz Projesi

Pendik Belediyesi, yetim çocuklar ve anneleri için otel konforunda ev yaptırıyor. Gülenyüz Evleri, yakında misafirlerini ağırlayacak

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (2. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı. Söz konusu alanda  Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.  Söz konusu alanda Emlak Konut GYO Göktürk projesi yükselecek.

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gül tarafından kuruldu.

Gökyüzü Bahçeleri projesi!

Temeli atılan Gökyüzü Bahçeleri projesi Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor. Ankara Gökyüzü Bahçeleri projesi 175 daireden meydana geliyor.

Bilyapı İnşaat'tan Blue Sea Gürpınar projesi geliyor!

Beylikdüzü ilçesi Gürpınar Mahallesi'inde inşa edilen Blue Sea Gürpınar projesi Bilyapı İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje 10 blok şeklinde inşa ediliyor.

Arena Mimarlık Mühendislik Gökyüzü Bahçeleri projesi!

Arena Mimarlık Mühendislik Gökyüzü Bahçeleri projesi Dikmen vadisi 4.etapta hayata geçiriliyor. Proje 175 daireden meydana geliyor.

Ankara Gökyüzü Bahçeleri iletişim!

Ankara'nın en yeşil binası olarak tanıtılan Gökyüzü Bahçeleri projesi Arena Mimarlık imzasıyla Ankara Dikmen vadisi 4.etapta hayata geçiriliyor...

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen Gökyüzü Bahçeleri Ankara projesi Ankara'nın en yeşil binası olma özelliği taşıyor. Peki Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Arena Mimarlık'tan Ankara Gökyüzü Bahçeleri projesi geliyor!

Arena Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Ankara Gökyüzü Bahçeleri 45 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

Gülenyüz Projesi Haberi

Gülenyüz Projesi

Pendik Belediyesi, yetim çocuklar ve anneleri için yepyeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kira, eğitim yardımları yapılan ailelerin, ilçenin çeşitli noktalarında dağınık olması, çocukların eğitiminin takibini zorlaştırması üzerine Pendik Belediyesi, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Yetim çocuklar ve anneleri için Gülenyüz Projesi'ni başlattı. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, "Otel konforunda inşa edilen evler, sosyal ve kültürel açıdan destekleyici, mesleki, hobi ve okul eğitimi fırsatları sunan bir ortamda yaşama, çalışma ve dayanışma imkânı verecek" dedi. 


100 AİLEYE REZİDANS 

Önemli bir sosyal belediyecilik örneği olan proje, 4 etap halinde yapılacak ve 100 aile rezidans yaşamına kavuşacak. Yakında tamamlanacak 32 konutluk ilk etap için talepler toplanmaya başladı. İlk etap için Pendik'te en az 5 yıl ikamet etme, çocukların eğitim başarısı ve çocuk sayısı şartları göz...