18 / 04 / 2024

gülizar biçer karaca denizli deprem açıklaması

gülizar biçer karaca denizli deprem açıklaması

Denizli art arda depremlere sahne olurken CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’dan kamuoyunun beklediği sorulara ilişkin cevaplar geldi.

Yenilenebilir enerjinin payı artıyor! Güneş ve rüzgar elektrik üretiminde nükleeri geçti!

Enerji Enstitüsü’nün raporuna göre yenilenebilir enerjinin payı tüm dünyada güçlü biçimde artmaya devam ediyor. Solar kaynaklı enerji üretimi geçen yıl yüzde 25, rüzgar kaynaklı üretim yüzde 13 oranında artış gösterdi.

Goldmaster'den Anneler Günü fırsatı! İşte indirimli ürünler! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü kampanyası çerçevesinde rondodan airfryere, saç düzleştiriciden epilatöre birçok küçük ev aleti ve kişisel bakım ürününde fiyatları indiren Goldmaster, geniş hediye alternatifi sunuyor. Peki, Goldmaster Melisa İyonik Saç Düzleştirici kaç TL? İşte detaylar...  

Altın alalım mı? Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Altın fiyatları güne değer artışları ile başlarken yatırımcılar ''bu seviyelerden altın alalım mı?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Dolar 27 gün sonra böyle olacak! Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

Dolar/TL, dün güne değer kazancıyla başlamasının ardından 19,2560 seviyelerine kadar yükseldi ve günü 19,2246'dan tamamladı. Dolar yükselirken vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

Selçuk Geçer altın alacakları öyle bir uyardı ki! Rekor manyağı yapacak sizi!

Ekonomist Selçuk Geçer, bu sefer altına dair yaptığı açıklamalarla gündemde. Geçer, altın için öyle tahminlerde bulundu ki! İşte detaylar!

Gümüş rekora doymayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! 

Gümüş fiyatları 2023 yılına hızlı başlarken son günlerde değer kaybetti. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusuna yanıtı İslam Memiş peş peşe açıkladı. Gümüş rekora doymayacak! Taş üstünde taş kalmayacak!

Honda Civic fiyatları güncellendi! Peki Honda Civic’in yeni fiyatları ne oldu?

Otomobil markaları şubat ayıyla birlikte bir yandan fiyatlarını güncellerken, diğer yandan da çeşitli kampanyalarla tüketiciyi cezbedecek imkanlar sağlıyor. Ancak Şubat ayıyla birlikte pek çok markada fiyatların yeniden arttığı da gözlenmekte. İşte fiyatlarını güncelleyen ünlü otomotiv markalarından

MTV ödemelerinde taksit kampanyalarını kaçırmayın! Elinizi çabuk tutun son 14 gün!

MTV için son 14 gün. Eğer MTV ödemlerini kredi kartıyla yapacaksanız taksit imkanından yararlanabilirsiniz. İşte detaylar!

Market ya da internetten gıda ürünü alanlar dikkat! Para geri ödemesiyle ilgili yeni kural geliyor!

Hükümet, küçük üreticiyi korumak için harekete geçti. Buna göre, yeni kanunla, internetten ya da marketlerden alınan gıdalar eğer 30 gün içerisinde bozulursa, para iadesi de 30 günde yapılacak.

Dolar 9 gün sonra tam bu rakamı görecek! Resmen açıklandı! Elinde doları olan hemen koşun bakın!

Dolar kuru her geçen gün değer kaybederken yatırımcılar doların ne olacağını araştırıyor. Merkez Bankası ve ekonomsitler doların geleceği en yüksek rakamı açıkladı. 9 gün sonra dolar tam bu kadar olacak! Elinde doları olan hemen koşun bakın!

Asgari ücret artacak! Gözler diğer kalemlere dönecek

Asgari ücretin netleşmesinin ardından çalışma hayatında birçok parametre de yeniden hesaplanacak. Çalışanların ücretlerindeki prime esas kazanç gibi kalemler asgari ücrete göre artış olacak. Sosyal yardım alanların aylıkları da yeni asgari ücretle artacak.

Gümüş fiyatlarında ters dalga! Altın Kahini İslam Memiş elinde gümüş olanları tek tek uyardı! 

Gümüş fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. 14 TL'yi geçerek rekor denemeleri yapan gümüş fiyatlarında bugün ters dalga yaşandı. Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş ise elinde gümüş olanları tek tek uyardı! Son dakika gümüş gelişmesi.

Gümüş fiyatları tekrar atağa geçti! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü

Son günlerde değer kaybeden gümüş fiyatları bugün tekrar atağa geçti. 13 TL seviyesinin altına gerileyen gümnüş fiyatları yükseliyor. Gümüş yatıırmcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü...

gülizar biçer karaca denizli deprem açıklaması Haberi

gülizar biçer karaca denizli deprem açıklaması

Denizli'de sık sık yaşanan depremlerin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’dan kamuoyunun beklediği sorulara ilşkin açıklama geldi. 

Gerçek gündem'de yer alan habere göre; afetlerin zararlarının önlenebilirliğine dikkat çeken CHP'li Biçer Karaca, Kasım'da Çevre ve Şehircilik Bakanı’nın cevaplaması istemiyle soru önergesini TBMM’ye sunduğunu fakat soruların yanıtsız bırakıldığını dile getirdi. “Harekete geçmek için ille bir deprem mi yaşanması lazım? Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan neyi bekliyor? Ortada ne eylem planı var ne özel tedbirler… Görevlerini her seferinde biz mi hatırlatalım?” diye konuştu.

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, "Denizli çok hareketli, deprem kuşağında bir bölge… Hemşehrilerimiz son günlerde ard arda gerçekleşen depremler nedeniyle kaygılı… Akademisyenler, uzmanlar uyarıyor. Bizler, devletin kurumlarının, kamu yetkililerin “öntedbirlilik” ilkesi ile hareket etmesi gerektiğini hatırlatıyoruz. Sorularımıza...