19 / 04 / 2024

Gülpark Suits ne zaman teslim

Gülpark Suits ne zaman teslim

Daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan projede 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Sefaköy satış ofisi telefon numarası 0212 471 0 420 olarak belirlendi.

Küçükçekmece Gülpark Suits daire fiyatları!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 45 adet daire bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits daire fiyatları 351 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits lokasyon bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 11 adet dükkan bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits lokasyon bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits Küçükçekmece fiyat!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Küçükçekmece fiyat listesi kapsamında daireler 351 bin TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Sefaköy lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Gülpark Suits Sefaköy lokasyon bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits Konutları nerede?

Gülpark Suits Konutları Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında yükselen projede teslimler 1 yıl sonra yapılacak. Gülpark Suits konutları nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy gösterilebilir.

Gülpark Suits Sefaköy iletişim!

Gülpark Suits Konutları Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında İstanbul Sefaköy'de yükseliyor.Kampanyalar ve ödeme seçenekleri hakkında bilgi almak için Gülpark Suits Sefaköy iletişim 0 212 471 04 20 no'lu telefon numarasını arayabilirsiniz

Gülpark Suits Sefaköy adres bilgileri!

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede 12 ay taksit imkanı sağlanıyor. Gülpark Suits Sefaköy adres bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits Sefaköy fiyatları!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor.

Sefaköy Gülpark Suits daire fiyatları!

Tek bloktan meydana gelen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sefaköy Gülpark Suits daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL' den başlıyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits adres bilgileri!

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Küçükçekmece Gülpark Suits adres bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits ödeme seçenekleri!

TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alan proje toplam 45 adet daireden meydana geliyor. Gülpark Suits ödeme seçenekleri kapsamında 12 ay vadelendirme imkanı bulunuyor.

Gülpark Suits lokasyon bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçirilen proje 5 bin metrekare inşaat alanında bulunuyor. Gülpark Suits lokasyon bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor.

Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi!

Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi ile 0212 471 0 420 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Banka kredisine uygun olan proje Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Gülpark Suits satılık daire!

Toplam 15 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen proje TEM’e 4.5 kilometre kadar uzaklıkya bulunuyor. Gülpark Suits satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Altın alamayanlar için büyük fırsat: Gümüş... Gümüş fiyatları ne oldu, bu hafta ne olacak?

Bu hafta gümüş fiyatları düşüşe geçti. Altın fiyatlarında yaşanan düşüş gümüş fiyatlarını aşağı çekti. Bu hafta gümüş değer kaybetti peki bu hafta ne olur? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler...

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüşün gram fiyatı bugün kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları, bugün gümüş yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Altın fiyatları gün içerisinde değer kazanarak yükselişe geçerken gümüş fiyatları ne oldu? Gümüşün gramı ne kadar?

1 dolarınız bile varsa dikkat! Dolar kuru bayramın son gününde ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 dolar kuru!

Doları olanlar ve dolar almak isteyenler dolar kurundaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki dolar kuru bayramın son gününde ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 dolar kuru...

Çiftçilere kara haber geldi! Gübre fiyatlarına yeni zam kapıda! Gübre fiyatları ne kadar artacak?

Artan maliyetler sebebiyle üretim yapmakta güçlük çeken milyonlarca çiftçiye bir kötü haber daha geldi. Gübre fiyatlarına yeni zammın kapıda olduğu açıklandı. Peki gübre fiyatları ne kadar artacak? Gübre fiyatlarına ne kadar zam gelecek? İşte ayrıntılar...

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Gümüş fiyatları gümüş almak isteyenler ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş bu hafta düşüşe geçerken gelecek hafta ne olacak merak ediliyor. Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler...

Gümüşe olan talep rekor seviyelere gelirse gümüş fiyatları ne olur? 

Gümüş talebinin bu yıl rekor seviyelere yükselmesi bekleniyor. Yatırımcılar ise gümüşe talep arttıkça gümüş fiyatları ne olur? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur?

Bu hafta gümüş piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam etmesi gümüş piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur?

Riskli bina sahipleri dikkat! Bina güçlendirme maliyeti ne kadar?

Ülkemizde son zamanlarda birçok farklı bölgede yaşanan depremler tedirginliğe sebep olurken, uzmanlar yaşanan son depremlerin büyük depremin habercisi olabileceğini öngörüyor. Peki bina güçlendirmeleri nasıl yapılmalı? Bina güçlendirmesinin maliyeti ne kadar?

Bina güçlendirme maliyeti ne kadar?

Türkiye'de meydana gelen depremler sonrasında, deprem riski olan binalarda güçlendirme yapma konusu gündeme geldi. Riskli binaların yıkımı yerine alternatif olarak güçlendirme de yapılıyor. Peki bina güçlendirme maliyetleri ne kadar? İşte bina güçlendirme maliyeti...

Kahramanmaraş Göksun karayolu ne zaman tamamlanacak?

Kahramanmaraş Göksun karayolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Salda Gölü ihalesi ne oldu?

Salda Gölü Millet Bahçesi'nin ihalesi 31 Temmuz tarihinde yapıldı. Açık İhale Usulü ile yapılan ihaleye toplam 7 firma teklif verdi. Peki Salda Gölü ihalesi ne oldu?

Malatya Göztepe Mahallesi'ne 10 kat imar izni geldi!

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle yükseliyor. Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Gülpark Suits ne zaman teslim Haberi

Gülpark Suits ne zaman teslim

Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, mağazalar, 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, otopark, teras bahçeleri ve süs havuzları, sauna, kafeterya gibi donatılar yer alıyor.


İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje çalışmaları bu hafta içinde başlanacak. Projede dairelerin teslimleri 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Ulaşım bilgileri kapsamında proje çevre restoranlara 200 metre, hastaneye 500 metre, Atatürk Havalimanı’na,  E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, okula 400 metre, TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. 


Gülpark Suits Sefaköy projesi toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten meydana geliyor. Projede daire fiyatları 351 bin TL'den başlıyor kat ve cepheye göre değişiyor. 


Gülpark Suits adres

İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Gülpark Suits Sefaköy satış ofisi!

Telefon: 0212 471...