24 / 04 / 2024

Gülpark Yaşam stılık

Gülpark Yaşam stılık

Gülpark Yaşam projesi Gül Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası ‘nda hayata geçiliyor. Proje 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Gülpark Yaşam nerede?

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Benim Kentim Yalova'da yaşam başlıyor! 

Yalova Armutlu’da Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Benim Kentim Yalova'da yaşam başlıyor...

Gaziantep Kuzeyşehir'de yaşam başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 50 bin konutluk Kuzeyşehir’de yaşam başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yoğun çabası ile proje kısa sürede tamamlandı. Yapılan kuralar ile 5 bin 154 konutun hak sahipleri belirlendi....

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

Marvel Gıda İnşaat Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marvel Gıda İnşaat Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nafiz Alper Ceylan tarafından kuruldu...

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi açılıyor!

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinde (GUHEM) açılış için gün sayıyor.

Mersin Athena Residence’ta yaşam başlıyor!

Mersin’in en değerli yazlık bölgesi Erdemli’de, hayata geçirilen Athena Residence’ta yaşam başlıyor.

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Bursa Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana-Ulus bölgesinde kendi öz kaynaklarıyla inşa ettiği 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alandan meydana gelen Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor. 

Lensistanbul ile Kurtköy'de yeni bir yaşam başlıyor! 

Toplam 1.162 daireden meydana gelen Lensistanbul ile Kurtköy'de yeni bir yaşam başlıyor. Projede ev fiyatları 300 bin TL'den başlıyor...

Şehristan Konutları'nda yaşam başlıyor!

Şehristan Konutları'nda yaşam başlıyor. 632 adet daireden meydana gelen projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daireler yer alıyor...

Kızılkent Konakları'nda yaşam başlıyor!

Gaziantep'te faaliyet gösteren Kervan Life İnşaat yeni bir projeye başlıyor. Küçükkızılhisar’da hayata geçirilen Kızılkent Konakları'nda yaşam başlıyor.

Gülpark Yaşam stılık Haberi

Gülpark Yaşam stılık

35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Gülpark Yaşam Evleri 564 adet daireden meydana geliyor. Projede stüdyo,1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire seçenekleri bulunuyor. 


Gülpark Yaşam ‘da 2+1 dairelerin fiyatları 274 bin TL’den başlıyor. Projede 60 ay 0 faiz avantajı yer alıyor. 


Gülpark Yaşam Esenyurt’ta teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Proje Esenyurt’ta Metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Gülpark Yaşam Gül Yapı’da konferans, yürüyüş-koşu parkurları, oyun salonu,çocuk kulübü,açık yüzme havuzları,kapalı yüzme havuzu,süs havuzları, fitness merkezi,spa,plates-yoga alanı,çocuk oyun alanları,tırmanma duvarı,su ve bitki duvarları, voleybol sahası, restoran ve kafeler,nargile-çay bahçeleri,mağazalar, kameralı güvenlik sistemi,residence hizmetleri,toplantı ve basketbol sahası gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.


Gül Park Yaşam adres:

Güzelyurt Mahallesi, Orhan...