19 / 04 / 2024

Gülten Karabulut

Gülten Karabulut

Karabulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülten Karabulut tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da Ataşehir, Aşık Veysel Mahallesi'nde kuruldu.

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Ünver, Gülten Tekeli, Kürşat Bayramoğlu, Tuğmen Onur ve Ulaş İnan Yel ortaklığında kuruldu.

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten Yıldız tarafından kuruldu.

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gürkan Karabulut tarafından kuruldu.

Güneybatı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneybatı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Bora Karabulut tarafından kuruldu.

Malkon İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Malkon İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de Gülten İsot tarafından kuruldu.

Güney Denim Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Denim Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Karabulut tarafından kuruldu.

Işıkadalı Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıkadalı Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli iel Gülten Işıkadalı tarafından kurulsu.

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

Bengör İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bengör İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten İbişhükçü ve Zeki İbişhükçü tarafından kuruldu.

Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gülten Gül tarafından kuruldu.

Tekeş Yapı Malzemeleri Metal Kimya Tekstil Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeş Yapı Malzemeleri Metal Kimya Tekstil Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Gülten Tekeş tarafından kuruldu.

Ramazan Gülten kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yeni imar müdürüğüne yeni bir şehir plancısı ve şehir plancıları odası aktif üyesi Ramazan Gülten atandı.

İBB'nin yeni imar müdürü Ramazan Gülten oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar müdürlüğüne yeni atama yaptı. İBB'nin yeni imar müdürü, şehir plancısı ve şehir plancıları odası aktif üyesi Ramazan Gülten oldu.

Gülten Karabulut Haberi

Gülten Karabulut

Karabulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülten Karabulut tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Karabulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YATIRIM VE GAYRİMENKUL  A.) Her türlü yatırım yapmak. her türlü gayrimenkul, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.              İNŞAAT A.) Her türlü...