24 / 04 / 2024

Gültepe konutları teslim

Gültepe konutları teslim

Ankara Altındağ'da yer alan Gültepe 3. Etap Toplu Konutları (TOKİ)'nda hak sahipleri yeni evlerine kavuştu. 185 dairenin anahtar teslimi Altındağ Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü'nde gerçekleşti.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gökorman Konutları fiyat!

Gökorman Konutları fiyat listesi 314 bin TL'den başlıyor. Sinpaş GYO tarafından inşa edilmekte olan projede daireler 30 ay sonra teslim edilecek...

Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi!

Gökorman Evleri projesi İstanbul Ümraniye'de 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleriyle hayata geçirildi. Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi ne zaman?

İzmit Gültepe Konutları'nın temeli atılıyor!

İzmit Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gültepe Konutları'nın temeli 16 Eylül'de atılacak.

İzmit Gültepe Konutları'nın ruhsatı alındı!

İzmit Belediyesi, Gültepe Konutları'nın ruhsat işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. 25 bloktan oluşan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 424 daire, 9 adet villa, 1 adet sosyal tesis, 1 adet fırın ve 1 adet aquapark meydana gelecek.

Zer Göztepe Konutları teslim tarihi!

Zer Göztepe Konutları üç panoramik blok olarak Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ceylan İnşaat imzası taşıyan proje 85 milyon dolar yatırım bedeline sahip...

Gültepe Konutları için çalışmalar başladı!

İzmit’teki en büyük konut projelerinden olan Gültepe konutlarıyla ilgili çalışmalar başladı.

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

Veli Beyaztaş'tan İzmit Gültepe Konutları'na itiraz!

CHP'li meclis üyesi Veli Beyaztaş İzmit Gültepe'de inşa edilecek 433 konutluk projenin ihalesine itiraz etti. Projenin onaylanması sonrasında yargıya gideceğini açıkladı.

İzmit Gültepe Konutları'nın ihalesi bugün!

İzmit Belediyesi tarafından inşa edilecek 433 dairelik Gültepe Konutları için inşaat ihalesi bugün gerçekleşiyor. 24 bloktan oluşacak konutlar 48 dönümlük arazi üzerinde yükselecek.

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları teslim tarihi!

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları teslim tarihi Eylül 2018 yılı olarak belirtiliyor. Sur Yapı Gölbahçe projesinde fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

Gültepe konutları teslim Haberi

Gültepe konutları teslim

Altındağlı vatandaşlar, Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala çifte mutluluk yaşadı. 500 yakın gecekondunun yıkılmasıyla kurulan Gültepe 3. Etap TOK.İ, yeni sahiplerine kapılarını açtı. Yaklaşık 76 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Gültepe 3. Etap TOKİ'de tam 185 aile yeni bir hayata merhaba dedi. 

19 blok ve 894 daireden oluşan Gültepe 3. Etap TOKİ'lerin 3+1 ve 2+1 modern evleri büyük beğeni topladı. 

Altındağlılar çok mutlu Gültepe 3. Etap TOKİ'den anahtarına kavuşan Halis Bayramhaıı. Altındağ'daki değişime değindi. Başkan Veysel Tiryaki ile Altındağ'ın daha modern bir hale geldiği söyleyen Bayramhaıı, bölgede kentsel dönüşümün devam etmesi gerektiğini vurguladı. 


Bayramhan, yeni evine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirterek sözlerine şöyle son verdi: "Ankara'da kentsel dönüşüm deyince akıllara ilk gelen isim Başkan Veysel Tiryaki' d i r. Bu...