24 / 04 / 2024

gümüş fiyatları düşmeye devam edecek mi

gümüş fiyatları düşmeye devam edecek mi

Gümüş fiyatları son zamanların en dip seviyelrine düştü. Gümüşte resmen deprem etkisi görülüyor, gümüş fiyatları yerle bir oldu. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? işte 1 Eylül 2022 gümüş fiyatları...

Otomobil piyasası görünümü: Reel fiyatlar düşmeye devam ediyor!

Sahibinden.com ‘’Otomobil Piyasası Görünümü’’ Raporuna Göre; otomobil piyasasında reel fiyatlar düşmeye devam ediyor.

Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş, altından sonra en çok tercih edilen yatırım enstrümanı. Geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüşün bu sene ne olacağı merak ediliyor. Peki gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Gümüşteki hareketlilik devam ediyor. Doların düşmesine bağlı olarak gümüş fiyatlarına da aşağı yönlü bir düşüş görülüyor. Peki 1 gram gümüş kaç TL? 31 Ağustos 2023 Cuma gümüş ne kadar

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Beklenen o rakam geldi! Uzman isim peş peşe açıkladı!

Son zamanlarda gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırırken uzman isimden peş peşe açıklama geldi.

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcılar ters köşe olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselen altın ve gümüş fiyatları bayramdan sonra gerilemeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarını yanında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak!

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

Gümüş düşecek mi? Gümüş fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?

Son zamanlarda tercih edilmeye başlanan gümüş fiyatlarının artıp artmayacağı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki, gümüş bugün ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Tarih verildi! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gümüş fiyatları için tarih verildi, gümüş fiyatları bu kadar olacak...

gümüş fiyatları düşmeye devam edecek mi Haberi

gümüş fiyatları düşmeye devam edecek mi

Gümüş, koronavirüs sürecinde zirve rakamlara ulaştı. Ardından Rusya Ukrayna savaı ile ivme kazana gümüş fiyatları yukarı yönlü hareketini sürdürdü. Ardından küresel piyasalarda yaşanan arz krizi etkisi ile Merkez Bankalarının faiz artırma yoluna giderken, kıymetli, metallere oaln talep gittikçe azaldı. 

Şu günlerde aralıksız her gün düşüş yaşayan gümüş fiyatları bugün itibariyle en dip seviyeye ulaştı. Peki bugün gümüş fiyatalrı ne kadar? Güncel gümüş fiiyatları kaç lira oldu? İşte son dakika 1 Eylül 2022 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞTE DEPREM..

Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işelm gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Gümüşün gram alış fiyatı bugün, 10,34 TL, satış fiyatı ise 10,84 TL seviyesinde işlem görüyor.

OPns gümüş fiyatı bugün 17,70 dolar bandından değerleniyor.

Gümüş fiyatları bugün yüzde 3,58 değer kaybederek bir gün içinde en çok değer kaybeden kıymetli metal...