26 / 04 / 2024

Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi

Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi

Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Necati Şekergümüş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da Şişli, Zincirlikuyu Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi'nde kuruldu

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.

Yatırımda gümüş trendi! Dünyaca ünlü ekonomist gümüşü işaret etti! Alan kazanacak!

Son zamanlarda dalgalı bir seyiri devam eden gümüş fiyatları günlük değişime uğrayışını sürdürüyor. Hem ülkemizdeki hem de yabancı uzmanlar ise gümüş yatırımını öneriyor.

Gümüşün patlama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor

Seçim sonrası gümüş fiyatları düşmeye başladı. Geçen hafta 18 TL seviyesinde işlem gören gümüş bugün 17 TL seviyelerine geriledi. Peki günmüş fiyatları yükselecek mi? Gümüşün patlayama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor...

Gümüş yatırımcılarına kötü haber! Gümüş fiyatları düşüyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları düşüyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Kasım 2022.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklama: Gümüşte düzeltmeler yaşanacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş yatırımcıları için kritik bir açıklama geldi. İslam Memiş, ons gümüşte bir miktar geri çekilmeler yaşanacağını söyledi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Gümüş fiyatları alev aldı! Çılgın rakam görüldü! Gözlüklerinizi takıp hemen bakın! Gümüş resmen bu kadar oldu

Güncel gümüş fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra alev aldı. Gümüş fiyatları hızla yükselişe geçerken yatırımcılar gümüşteki o çılgın rakamı gördü. Gözlüklerinizi takıp hemen güncel gümüş fiyatlarına bakın. İşte gümüş bu kadar oldu!

12 TL barajını geçen gümüş gümbür gümbür geliyor! Gümüş için zirve rakam açıklandı

Gümüş fiyatları son haftalarda sert düşüşler yaşadı. Geçtiğimiz hafta 12,20 TL seviyesine yükselen gümüş tekrar düştü. Bugün gümüş tekrar 12 TL barajını geçerek gümbür gümbür geliyor. 

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne olur? Son dakika gümüş yorum

Gümüş fiyatları dün doların değer kaybetmesi ile yükselişe geçti. 12,20 TL seviyelerine kadar yükselen gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün onsu kaç dolar oldu? İşte 27 Ekim 2022 gümüş fiyatları.

Altın ve gümüşte ibre tersine döndü! Altın ve gümüşü olanlar hemen baksın! Fiyatlar yükselecek mi, düşecek mi?

Altın ve gümüş fiyatları, önceki seansta yaşanan keskin düşüş sonrasında dolar rallisindeki duraklamanın etkisiyle haftanın ilk gününde artış gösterdi. Peki altın ve gümüşte düşüş sürecek mi? Altın yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüşe yatırım yapan vatandaşlar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte 12 Ekim 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüşten rekor yükseliş! Gümüş olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları dün rekor seviyelere yülseldi. Gümüş olan yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 5 Ekim 2022...

Gümüş fiyatları 3 haftanın zirvesinde! İşte gümüş fiyatları 4 Ekim 2022

Gümüş fiyatları ABD Hazine tahvillerindeki düşüşün ve jeopolitik risklerin artmasıyla harekete geçti. Gümüş fiyatları dün yüzde 9'a yakın değer kazanarak son 3 ayın en yüksek seviyesini gördü. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu?

Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Haberi

Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi

Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Necati Şekergümüş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi iş konusu; Turizm sektöründeki her türlü faaliyette bulunmak, yurt içinde ve yurt dışında her nevi otel,motel,konaklama tesisleri,tatil köyleri,pansiyon,kamping yerleri,gece kulübü bar,restaurant,kafeterya,disko,plaj yüzme havuzu çocuk parkları,sportif tesisleri,alışveriş merkezleri,dinlenme ve eğlence yerleri,tesis etmek,kiralamak,kiraya vermek,satın almak,satmak,işletmek,yurt içi ve yurt dışı seyahat acentelikleri ve irtibat büroları açmak,işletmek turlar


Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi adres: Şişli, Zincirlikuyu Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi,...