29 / 03 / 2024

gümüşhane heyelan bölgesi inşaat

gümüşhane heyelan bölgesi inşaat

Gümüşhane'de 2012'de heyelan bölgesine yapılan devlet hastanesinden sonra şimdi de Belediye tarafından yine heyelanlı bölgeye 729 konut inşa edileceği ileri sürüldü.

Gümüşhane'de 4,3 büyüklüğünde deprem! Ard arda 17 deprem kaydedildi....

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Bu süreçte, düşük büyüklüklerde bu saate kadar 17 deprem kayıtlara geçti. İşte detaylar...

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

Gümüşhane'de heyelan bölgesine 729 konut yapılacak iddiası!

Gümüşhane'de 2012'de heyelan bölgesine yapılan devlet hastanesinden sonra şimdi de Belediye tarafından yine heyelanlı bölgeye 729 konut inşa edileceği ileri sürüldü.

Gümüşhane'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Gümüşhane İli, Kürtün ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gümüşhane'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Gümüşhane İli, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gümüşhane'de heyelan: 2 bina tahliye edildi!

Gümüşhane'de inşaat yapılan alanın üst kısmında yaşanan heyelan sebebiyle çevresindeki iki bina boşaltıldı.

Gümüşhane'de riskli hastane binası güçlendirilecek!

Gümüşhane ilçesinde yapımı tamamlanan ve zeminindeki heyelan riski nedeniyle 4 yıldır hizmete açılamayan yeni devlet hastanesi için güçlendirme ve heyelan önleme projesi başlatılıyor.

Gümüşhane’de dev kayalar 10 katlı binanın üzerine düştü!

Gümüşhane'nin Merkez ilçesi Oltanbey Mahallesi'nde yamaçtan kopan kayalar 10 katlı apartmanın üzerine düştü. Binada ise büyük hasarlar meydana geldi.

Gümüşhane'deki Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor!

Gümüşhane’de İkisu-Şiran karayolunun 8. kilometresinde yüklenici firma tarafından başlanan ancak yarım bırakılan Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor..

gümüşhane heyelan bölgesi inşaat Haberi

gümüşhane heyelan bölgesi inşaat

Gümüşhane’nin Bağlarbaşı mevkiinde yapımına 2012'de başlanan ve 51 milyon TL'ye mal olan 8 katlı, 200 yataklı ve bünyesinde 10 ameliyathane ile 30 yoğun bakım ünitesi bulunan yeni devlet hastanesinin inşaatı 2015'te bitirildi. Fakat bir süre sonra hastane binasında ve zemininde çatlaklar meydana geldi.

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre; yapılan araştırmada hastane zemininde heyelan riski olduğu belirlendi. Şimdi de kent merkezindeki Mornut mevkiinde AKP’li Belediye tarafından GÜMSAŞ A.Ş’ye 729 konut ve 65 iş yeri yapımına Eylül ayında start verildi. Fakat CHP İl Başkanı Bedri Ağaç, bölgenin tıpkı hastane gibi heyelan alanı olduğunu iddia etti.

RUHSATSIZ YAPIMA BAŞLADILAR

GÜMSAŞ şirketinin başlatmış olduğu konut projesinin ruhsat alınmadan başladığını dile getiren Ağaç, “Bu ilde ruhsatsız bir inşaatın üstelik belediye eliyle başlatılmış olması kabul edilemez. GÜMSAŞ, ihale...