24 / 04 / 2024

gümüşkesen anıtı nerede

gümüşkesen anıtı nerede

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Altın ve gümüş yorumları ile tanınan uzman isim İslam Memiş'ten gümüş fiyatları ile ilgili sil baştan yorum geldi. Gümüş yatırımcıları dikkat!

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının rekor kıracağını belirten açıklamalarda bulunmuştu. Seçim sonrası yeni açıklamalar yapan 'ten sil baştan gümüş yorumu geldi.  Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak.

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyen islam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek 

Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyen İslam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek...

Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın mı alalım, gümüş mü? İslam Memiş net yanıtı verdi! Yatırımcılar hemen bakın! Sonra pişman olmayın!

Yatırımcılar altın ve gümüş fiyatlarını yakından takip ederken, ''altın mı alalım gümüş mü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. İslam Memiş net yanıtı verdi! Yatırımcılar hemen bakın! Sonra pişman olmayın!

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişe altın pırlanta bileklik hediye…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar…

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt şimdi geldi! Dolar sadece 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen gardınızı alın

Dolar/TL kuru dün güne 19,020 liradan başlarken bugün yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar ise ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusuna yanıt arıyor. Peki dolar ne olacak? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt şimdi geldi! Dolar sadece 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen gardınızı alın.

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı! Hemen bakın!

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı... Hemen bakın...

''Ne zaman gümüş almalıyım'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Gümüşün rotası belli oldu! Bakmadan geçmeyin

Gümüş, 2022 yılına damgasını vururken 2023 yılına rekor yükselişlerle başladı. Gümüş almak isteyenler ise ne zaman gümüş almaları gerektiğini araştıtıyor.''Ne zaman gümüş almalıyım'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Gümüşün rotası belli oldu! Bakmadan geçmeyin.

gümüşkesen anıtı nerede Haberi

gümüşkesen anıtı nerede

Geçtiğimiz Temmuz ayında  İçtaş ve Limak tarafından Muğla  Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme  için yıkım kararı verildi. 

Sözcü'den Yusuf Demir'in haberine göre; AKP Milletvekili Yavuz Demir, sosyal medya hesabından, 2 bin yıllık Gümüşkesen Anıtı'nın dibinde, tüm silüeti yok eden müze binası inşaatının “bertaraf” edilmesine karar verildiğini yazdı.

Demir paylaşımında, şu ifadelere yer verdi: “Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'la Milas Gümüşkesen Mezar Anıtı'nı ziyaretimizde yeni müze olarak inşa edilmeye başlayan yapının arkeoloji ve kültürel değerlerimizle bir uyumu olmadığı, muazzam estetikle yapılmış eserin yanında yakışmadığına kanaat getirmiştik. M.S. 2. Yüzyıl, Roma döneminde tarihlenen ve bölgemizin önemli tarihi yapılarından Gümüşkesen Mezar Anıtı'nın inşa edildiği tarihteki ruhunu koruyabilmek için, Sayın Bakanımızla sponsor bir firma tarafından hazırlanan yapının bertaraf edilmesi gerektiğinde mutabık olduk.”

2016...