29 / 03 / 2024

Gümüşsu Yapı

Gümüşsu Yapı

Gümüşsu Yapı Denetim Limited Şirketi, Alp Arslan Evirgen tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Temmuz 2013 tarihinde Kartal, Cumhuriyet Mahallesi, Sanem İş Merkezi'nde kuruldu

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL'nin altına sarkabilir

Altından sonra yatırımcılar en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Altınla birlikte rekora yükselen gümüş için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları 21 TL'nin altına sarkabilir. Peki gümüş fiyatları ne zaman düşüşe geçecek?

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altın yatırımından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırırken aynı zamanda gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? sorularına da yanıt arıyor. İslam Memiş peş peşe açıkladı.

Uzmanlardan kritik açıklama geldi: Gümüş altını geçecek! Yatırım yapın gümüş ralliye hazırlanıyor!

Altın ve para piyasaları uzmanları Çin’in sıfır koronavirüs  kısıtlamalarına geri dönmemesi halinde senenin geri kalanında gümüşün altından daha iyi grafik sergileyebileceği yönünde görüş birliği yapıyor.

İslam Memiş '' rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi. İşte gümüşte son dakika gelişmesi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın...

''10 gram gümüş alınmalı'' diyen İslam Memiş uyardı! Mutlaka yapın

Altın kahini İslam Memiş, piyasalar ile ilgili açıklamalar yaparken gümüş ile ilgili yeni değerlendirme yaptı. ''10 gram gümüş alın'' diyen Memiş, yatırımcıları uyararak mutlaka yapılması gerektiğini vurguladı.

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Gümüşe yatırım yapılır mı diye soranlara kapak gibi cevap! 12 lira oldu...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişten sonra gümüşe yatırım yapmaya başladı. Gümüşe yatırım yapılır mı diye soranlara kapak gibi cevap gümüş 12 lira oldu...

Gümüş yeni zirveler için güç topluyor!

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüşün gramı, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçerek rekor kırdı. Peki gümüş bu hafta kaç lira oldu? Gelecek hafta gümüş ne olur?

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Gümüşkaya Yapı Laboratuvar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşkaya Yapı Laboratuvar Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Ferih Burak Kaya tarafından kuruldu.

Gümüş, platin, paladyum ve demir... Bu hafta hangi değerli madenler kazandırdı?

Milyonlarca yatırımcı altından sonra değerli emtia aracı olan gümüşe yapıyor. Öte yandan yatırımcılar, platin, paladyum ve demirin fiyatlarını da yakından takip ediyor. Bu hafta gümüş rekor seviyelere ulaşırken, platin paladyum ve demir ne kadar kazandırdı? İşte ayrıntılar...

Gümüş hız kesmiyor! Yatırımcılar kazanacak!

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 23 Şubat 2022 gümüş fiyatları...

Gümüşsu Yapı Haberi

Gümüşsu Yapı

Gümüşsu Yapı Denetim Limited Şirketi, Alp Arslan Evirgen tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu. Gümüşsu Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Can ve mal güvenliğini teminen imar planına,fen,sanat ve sağlık kurallarına,standartlarına uygun kaliteli yapı yapılmazı için proje ve yapı denetimi yapmaktır.Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.


Gümüşsu Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Kartal, Cumhuriyet Mahallesi, Çetin Sokak, Sanem İş Merkezi,...