26 / 04 / 2024

Günata Yapı adres

Günata Yapı adres

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Harun Atalay  ve Hüseyin Günaydın tarafından kuruldu.

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Harun Atalay  ve Hüseyin Günaydın tarafından kuruldu.

Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri!

Daire teslimlerinin yapıldığı proje Gülsan Holding, Köroğlu ve MNT İnşaat ortaklığı imzasıyla yükseliyor. Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri kapsamında Ankara İl'i, Eryaman ilçesinde yükseliyor.

Nurol Park Güneşli adres!

Nurol Park Güneşli adres bilgisi detayları haberimizin içinde yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 2016 Şubat'ta yapılması öngörülüyor.

Soyak Konforia Soyak Yapı adres!

Toplam 271 adet daireden meydana gelen projede 1+1 daireler 178 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgileri kapsamında Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

İstwest Fer Yapı adres bilgileri!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede dairelerin fiyatları 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İstwest Fer Yapı adres bilgileri kapsamında proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Relax Göksu Evleri adres bilgileri!

Relax Göksu Evleri projesi Fırat Life Syle, Dema, İnvest Yapı ortak yapımıyla hayata geçiriliyor. Proje 4 blok şeklinde yükseliyor. İşte Relax Göksu Evleri adres bilgileri...

Pelikan Göl Evleri adres bilgileri!

Pelikan Göl Evleri projesinde pelikanların bulunduğu ve amatör balıkçılık yapılabilen 15 bin metrekare alana sahip doğal göl yer alıyor. İşte Pelikan Göl Evleri adres bilgileri...

Nurol Park Güneşli adres!

Nurol Park Güneşli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2016 yılının Şubat ayında yapılması öngörülen Güneşli Nurol Park projesinde firma bünyesinde 50 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Ankara’nın Eymir Gölü yapılaşmaya açılıyor!

Geçtiğimiz yıl içinde tartışmalı bir şekilde yol geçirilen ODTÜ arazisine yönelik yeni bir koruma planı hazırlandığı da ortaya çıktı. Başkent Ankara’nın Eymir Gölü yapılaşmaya açılıyor.

Sun Flamingo Park Güneşli adres!

Sun Flamingo Park Güneşli adres bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Larus Loft Göktürk adres bilgileri!

İçerisinde 119 adet konutun bulunduğu Larus Loft Göktürk adres bilgileri şöyle: İstanbul Caddesi, İkinci Kayın sokak. No:02 Göktürk / İstanbul. Proje, Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor...

Sun Flamingo Park Güneşli adres bilgileri!

Güneşli'de Sun Turizm tarafından hayata geçirilen Sun Flamingo Park Güneşli adres bilgilerine göre proje, Güneşli Evren Mahallesi'nde Fevzi Çakmak Caddesi'nde 28 bin 341 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Gül Yapı 2.2 milyarlık iki yeni projeye başlayacak!

Son 3 yılda 740 milyon liralık yatırıma imza atan Gül Yapı, 2015'te toplam 2.2 milyar liralık iki yeni projeye başlayacak 30 yıllık deneyimiyle binlerce aileyi ev sahibi yapan Gül Yapı, önümüzdeki yıl da yeni projelerine tüm hızıyla devam edecek

Günata Yapı adres Haberi

Günata Yapı adres

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Harun Atalay  ve Hüseyin Günaydın tarafından kuruldu.

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ İLE NALBURİYE 1) İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, çakıl, mıcır, mermer, mozaik, fayans, seramik, çini, karo, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, yer döşemeleri, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alımı, satımı, imalatı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 2) Her türlü kaba inşaat malzemeleri, ince inşaat malzemeleri,...