27 / 04 / 2024

güncel gümüş fiyatı

güncel gümüş fiyatı

Bu hafta gümüş piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya'nın Ukrayna arasındaki ilişkiler ve Rusya Lideri Putin'in açıklamalarından sonra gümüş piyasasında dalgalanmalar yaşandı. Peki gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu, gelecek hafta ne olacak?

Gümüş yükselişe geçti! İşte güncel gümüş fiyatları!

Yatırımcılar altından sonra en çok tercih tercih ettikleri yatırım enstrümanları arasında gümüş yer alıyor. Gümüşün gramı dün 12,48 liradan işlem görürken bugün ne kadar? İşte güncel gümüş fiyatları...

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı 

Brent petrolün varil fiyatı dün 76,60 dolara kadar yükselirken, günü 74,65 dolardan tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı.

Dev bankadan gümüş için yeni tahmin geldi! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak!

ABD merkezli bankacılık devi Citigroup gümüş fiyatı için yeni tahmin geldi. Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak? İşte gümüş tahmini son dakika...

Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı...

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel gümüş fiyatları

21 Haziran 2023 Çarşamba günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel gümüş fiyatları..

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 23 Mayıs Salı güncel gümüş fiyatı...

23 Mayıs Salı günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte güncel gümüş fiyatları...

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 27 Nisan 2023 gümüş fiyatları

27 Nisan 2023 Perşembe günü gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? İşte 27 Nisan 2023 gümüş fiyatları...

Dolar uluslararası borsalarda zayıflayınca, değerli metallere talep arttı! İşte altın ve gümüşte son tahminler…

Küresel piyasalardaki son gelişmelerin ardından tırmanışa geçen altın ve gümüş fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Altındaki çıkış potansiyelini gören uluslararası bankacılık devleri ise daha önceki tahminlerini yeniden güncelliyor. İşte Citigroup’un 2023 altın ve gümüş güncel fiyat tahminleri…

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı

1 Şubat Çarşamba günü gümüşün fiyatı araştırılıyor. Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı.

Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 28 Ocak 2023 güncel gümüş fiyatı

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. Peki  Gümüş gram fiyatı ne kadar? 28 Ocak 2023 güncel gümüş fiyatı.

güncel gümüş fiyatı Haberi

güncel gümüş fiyatı

Gümüşün gramı 28 Mart Pazartesi sabahına 12,24 lira seviyesinde başladı. Hafta içerisinde yaşanan gelişmeler ile ani iniş çıkışlar yapan gümüş haftayı 11,95 lira seviyesinde kapattı.

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Yatırımcıların gümüş fiyatlarının bu hafta ne olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları geçtiğimiz bu hafta içerisinde 12 lira seviyelerinden 11 seviyelerine düştü. Gümüş fiyatlarını bu şekilde etkileyen olaylar hangileri? Bu hafta dünya gündeminde neler oldu?  Kısa bir hatırlayalım...

PİYASALAR SALLANDI

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak da müzakere sonuçlarının liderler seviyesinde bir görüşme yapılması için yeterli olduğunu ifade etti. Söz konusu açıklamalar piyasalarda rahatlamaya sebep olsa da haftanın devamında iki taraftan gelen karışık mesajlar risk iştahının düşmesine sebep oldu.

Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "dost olmayan" ülkelerin Rus...