24 / 04 / 2024

güneri bahçelievler ikebana fiyat

güneri bahçelievler ikebana fiyat

Güneri İnşaat'ın Bahçelievler'de inşaatı devam eden İkebana Evleri'nde teras katlar satışa çıkarıldı. Fiyatlar 585 bin YTL'den başlıyor.

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Bahçelievler Zafer Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi, Yenibosna (Zafer) Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Bahçelievler'de arazi kavgası: 7 yaralı!

Bahçelievler'de akraba olan iki grup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Kavga nedeniyle 10 kişi gözaltına alındı. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Bahçelievler'deki patlamada çevredeki binalar hasar gördü!

İstanbul Bahçelievler'de 1 kişinin ölümü 10 kişinin de yaralanmasına sebep olan patlama nedeniyle, yan binalarda da hasar meydana geldi. Bir dairenin oturma odasının duvarı yıkıldı.

Bahçelievler'deki 42 yıllık binada yıkım başladı!

Bahçelievler'de boşaltılan diğer hasarlı binalarda da yıkım çalışmalarına başlandı. 42 yıllık 7 katlı Gündoğdu Apartmanı ekipler tarafından yıkılıyor.

Bahçelievler'de çöken binanın fotoğrafları ortaya çıktı!

Bahçelievler'de boşaltılan 7 katlı binanın çökmeden bir gün önce çekilen kolon ve kirişlerinin fotoğrafları ortaya çıktı.

Bahçelievler'de ağır hasarlı binaların yıkımı başladı!

Bahçelievler'de yıkılması bekleyen binanın aniden çökmesinden sonra gözler tahliye edilen binalara çevrildi. İstanbul depremi sonrası Bahçelievler'de boşaltılan binaların yıkımına başlandı...

İstanbul Bahçelievler’de hasar gören 2 bina daha yıkıldı!

İstanbul Bahçelievler’de geçtiğimiz hafta 7 katlı binanın çökmesinin ardından, çevrede hasar gören diğer binalarında yıkımına başlandı...

Bahçelievler'de çöken binanın çevresindeki apartmanlar incelendi!

Bahçelievler'de dün çöken apartmanın çevresinde zarar gören ve tahliye edilen binalarda inceleme hasar tespit çalışmaları yapıldı...

Bahçelievler'deki 15 bin bina depremde yıkılacak! 

Bahçelievler'de dün 7 katlı bir binanın çökmesi, depremde yıkılabilecek binaları gündeme getirdi.  CHP’li meclis üyesi Seyit Ali Aydoğmuş, "Bahçelievler'de 22 bin yerleşim bölgesi var. ‘6.5-7 büyüklüğünde depremde bunun 15 bini yakılacak' dedi... 

güneri bahçelievler ikebana fiyat Haberi

güneri bahçelievler ikebana fiyat

Güneri İnşaat'ın Bahçelievler'de inşaatı devam eden İkebana Evleri'nden villa tadında teras katları satışta! Şimdiye kadar hep lüks konut ve villalara imza atan Güneri İnşaat, orta gelir gurubuna da villa konforunu teras katlarıyla yaşatıyor.

Türkiye'nin, mimarisinde Japon esintileri taşıyan ilk konut projesini hayata geçiren Güneri İnşaat, Bahçelievler'de inşaatına devam ettiği İkebana Evleri'nde villa konforunda teras katları sunuyor. Güneri İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürü Tuba Elmas, 'Bugüne kadar İstanbul Anadolu yakası boğaz hattında lüks konutlar inşa ettik. Güneri İnşaat'ın B ve C orta gelir grubuna hitap eden ilk konut projesi olan İkebana Evleri'nde orta gelir grubuna da villa konforunu yaşatacağız' dedi.

Sadece 6 tane olan ve 4+1 şeklinde planlanan teraslı dairelerin büyüklüğü 243 ile 248 m2 arasında...