20 / 04 / 2024

güneş sigorta birleşme

güneş sigorta birleşme

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Güneş Sigorta A.Ş.'nin hisse devri ve birleşmesiyle ilgili görüşmelerin başlaması hakkında açıklama yaptı...

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Güneş enerjisine 1 yıl içerisinde 10 milyar dolarlık yatırım yapıldı!

Beklentinin üzerinde bir yatırım iştahıyla karşılaştıklarını belirten Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, “Güneşte 10 milyar dolara yakın yatırım sahaya yansıdı. Bu beklentilerin üzerinde bir gelişme oldu” ifadesini kullandı.

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Kahvesiz güne başlayamam diyenler kahveleriniz Philips'ten! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Güne zinde başlamak için kahve içenler, bu kahve makinesi ile zahmetsiz lezzetli kahveler yapmak bir düğme ile artık çok kolay. 12 farklı ayarda kahve pişirme teknolojisi kahve severler tarafından tam not alıyor. 

Vakıf Finansal Kiralama'nın Güneş Sigorta'daki payı yüzde 61,1'e yükseldi!

Vakıf Finansal Kiralama'nın hissedarı Güneş Sigorta AŞ'nin hisselerinin devri hususunda bir anlaşmaya varılamadı. Bu durumda TVF Finansal Yatırımlar'ın, hissedarlarından olan Güneş Sigorta AŞ'nin sermayesindeki payı yüzde 61,1'e yükseldi.

Servet GYO birleşme işlemine ilişkin güncellenen evrakları yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birleşme işlemine ilişkin güncellenen evraklar ile ilgili açıklama yaptı...

Vakıf GYO'dan Güneş Sigorta hisse devri ve birleşme açıklaması!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Güneş Sigorta A.Ş.'nin hisse devri ve birleşmesiyle ilgili görüşmelerin başlaması hakkında açıklama yaptı...

Gayrimenkulde güçlü büyüme 2020’de başlar!

Bugüne kadar 3.5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat alanına ulaşan Tahincioğlu, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu “Ekonomiye ve sektörümüze güveniyoruz. Gayrimenkul de güçlü büyüme 2020 yılında yaşanacak” şeklinde konuştu.

İhlas Gayrimenkul'ün birleşme işlemleri tescil edildi!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısında gündemde yer alan birleşme işlemi genel kurul tarafından onaylandı ve İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 28 Ağustos 2019 tarihinde tescil edildi.

İş GYO ile TSKB GYO'nun birleşme görüşmeleri devam ediyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın birleşme görüşmeleri devam ediyor.

Özak GYO Arstate Turizm birleşme bildirimi yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO, Arstate Turizm birleşme bildirimi yayınlandı.

BCG birleşme ve satın alma raporunu yayınladı!

BCG'nin 2016 yılı Birleşme ve Satın alma raporuna göre; daha çok şirket alım satımı yapan firmalar, bir kez yapanlara göre daha az riskle daha çok kazanma fırsatı yakalıyor.

Akiş GYO ve Saf GYO birleşme görüşmeleri başladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, SAF GYO ile birleşme çalışmalarına ilişkin Hukuk Bürosu ve Denetim Şirketi seçimleri hakkında özel durum açıklaması yayınladı!

güneş sigorta birleşme Haberi

güneş sigorta birleşme

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket hissedarlarından Güneş Sigorta A.Ş.'nin hisse devri ve birleşmesiyle ilgili görüşmelerin başlaması hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO hissedarı Güneş Sigorta A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 71,81'ini temsil eden hisselerin Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş. ("TVF") tarafından kurulacak bir şirket ("Alıcı") tarafından devralınmasına ilişkin olarak TVF ile söz konusu satıcıların görüşmelere başladı. 

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Hissedarlarından Güneş Sigorta A.Ş.' nin Hisse Devri ve Birleşmesiyle İlgili Görüşmelerin Başlaması Hakkında 

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından duyurulan Yeni Ekonomi Programı çerçevesinde planlanan yapısal reformların önemli bir unsuru da sigorta ve hayat ve emeklilik sektörlerinde gerçekleştirilecek reformlardır. Bu reformlar kapsamında Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Türk Reasürans A.Ş.'nin kurulmasının ardından, sektördeki reformların kamu...