19 / 04 / 2024

Güneşli Dış Ticaret adres

Güneşli Dış Ticaret adres

Güneşli Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 200 bin TL sermaye bedeli ile I. A. Salih Al-Shammaa tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Migros’ta ilk ve son kez! Örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü!

Migros’ta büyük yankı uyandıran indirim kampanyası sürüyor. Bu kapsamda, örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü. İşte 14 Ağustos Pazartesi Migros fiyat listesi...

Avrupa Konutları Güneşli geliyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 konutluk yeni proje!

Avrupa Konutları Güneşli projesi için düğmeye basıldı. Avrupa Konutları Güneşli projesinde 1.312 konut ve 32 dükkan yer alacak.

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

Creta Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Creta Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Yavuz Selim Özay tarafından kuruldu.

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Erdal Bahçivan tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Yalçın ve Önder Köse ortaklığında kuruldu.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Dünyada 20 marka ve 9 bin 200 otel ile faaliyette bulunan Wyndham Grubu, La Quinta markalı otelini Güneşli’de açtı. Firma ise yıl sonunda 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Güneşli Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Güneşli Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 200 bin TL sermaye bedeli ile I. A. Salih Al-Shammaa tarafından kuruldu.

Kutuhan Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutuhan Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Penchers tarafından kuruldu. 

Güneşli Dış Ticaret adres Haberi

Güneşli Dış Ticaret adres

Güneşli Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 200 bin TL sermaye bedeli ile I. A. Salih Al-Shammaa tarafından kuruldu.

Güneşli Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Gayrimenkul -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. b.Gıda -Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş, ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması...