24 / 04 / 2024

güney cephe daire

güney cephe daire

Hurriyetemlak.com'un araştırmasına göre; Türkiye'de ev arayanların yüzde 33'lük kısmı 'güney cephe'li ev ilanlarına bakıyor. Güneş ışığını her daim alan, kışın soğuğunu pek hissettirmeyen güney cepheli evler özellikle ısınma masraflarını düşürüyor..

Güney Rezidans'ta icradan 2.9 milyon TL'ye 4 daire!

İstanbul Sarıyer'de bulunan Güney Rezidans Sitesi'nde yer alan 4 daire, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 8 Eylül 2015 günü 14:30 ile 15:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Dünyanın en büyük Legoland Parkı Güney Kore'ye yapılacak!

GÜNEY Kore'ye, dünyanın en büyük Legoland eğlence parkının yapılacağı duyuruldu. Chuncheon kentindeki gölün ortasında bulunan bir adaya yapılması planlanan eğlence parkında otel, su eğlence parkı, alışveriş merkezleri yer alacak...

2311 Kanuni Bulvarı bitince Güney Çevre Yolu’da çalışmalar başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Trabzon’da yapımı devam eden Kanuni Bulvarı (2. Tanjant) hakkında değerlendirmelerde bulunurken, Kanuni Bulvarı’nın tamamlanmasının ardından Güney Çevre Yolu için çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği, Balçova Termal Tesisleri'ne talip oldu!

İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği, kapatılan İl Özel İdare'nin paylaşılamayan tesisini, sağlık turizmin merkezi yapma hedefiyle işletmek istediklerini açıkladı. Balçova Termal Tesisleri'ne İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği talip oldu.

Balçova Termal Tesisleri'ne İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği talip oldu!

Balçova Termal Tesisleri'ne sürpriz bir talip çıktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da en çok istediği İl Özel İdaresi mallarından biri olan Balçova Termal Tesisleri'ne İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği talip oldu.

Muhittin Güney kimdir?

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney kimdir? Muhittin Güney, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhittin Güney, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Güney Afrikalı futbolcu Sibusiso Vilakazi'nin evi soyuldu!

Güney Afrika Milli Takımı' nın yanı sıra ülke takımlarından Bidvest Wits' de oynayan Sibusiso Vilakazi' nin Johannesburg kenti Soweto bölgesindeki evi, silahlı saldırganlar tarafından soyuldu..

Hüseyin Güney: Alanya'da inşaatlar muz üretimini azaltıyor!

MUZBİR Başkanı Hüseyin Güney; YILDA 70 bin ton muz üretimi yapılan Alanya'da inşaat sektörünün gelişmesi muz üreticilerine darbe vurdu. "Alanya'da muz üretimi yapılan bazı bölgelerin imara açılması üretim alanlarını azalttı" dedi...

İBB'ye Güney Kore'nin liman kenti Busan'dan ziyaret!

İstanbul’un Kore Cumhuriyeti’ndeki (Güney Kore) kardeş şehirlerinden Busan’ın Belediye Meclisi Denizcilik, Şehircilik ve İtfaiye Komitesi Heyeti, İBB Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek’i ziyaret etti.

Nurol Park Güneşli daire fiyatları ne kadar?

Nurol Park Güneşli projesinde satışlar devam ediyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Şubat ayında gerçekleşecek. Peki Nurol Park Güneşli daire fiyatları ne kadar?

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı!

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güney Ege'de batı ve güneybatı yönlerinden esmekte olan rüzgar, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artıracak.

Balance Güneşli daire fiyatları!

Balance Güneşli daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Balance Güneşli projesi toplam 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan meydana geliyor...

Bülent Bülbüloğlu: Güney Ege turizminde kayda değer rezervasyon iptali olmadı!

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Bülbüloğlu, IŞİD ve onu bahane edenlerin neden olduğu olumsuzlukların, Güney Ege turizminde kayda değer rezervasyon iptaline yol açmadığını belirtti

güney cephe daire Haberi

güney cephe daire

Hurriyetemlak.com'un araştırmasına göre; Türkiye'de ev arayanların yüzde 33'lük kısmı 'güney cephe'li ev ilanlarına bakıyor. Güneş ışığını her daim alan, kışın soğuğunu pek hissettirmeyen güney cepheli evler özellikle ısınma masraflarını düşürdüğü için sıklıkla tercih ediliyor.


Yaklaşık 200.000 ev arama sorgusundan derlenen bilgiye göre; ev arayanların yüzde 33'lük kısmı güney cepheli evleri tercih ederken; yüzde 13'ü kuzey, yüzde 9'u doğu, yüzde 7'si batı, yine yüzde 7'si güney doğu, yüzde 5'i güney batı, yüzde 4'ü güney doğu ve batı, yüzde 4'ü kuzey ve güney, yüzde 4'ü kuzey doğu, yüzde 3'ü doğu ve batı, yüzde 3'ü kuzey batı, yüzde 2'si kuzey ve güney batı, yüzde 2'si kuzey, güney, doğu ve batı cephelerinin tümüne, yine yüzde 2'si kuzey doğu ve batı, yine yüzde 2'si kuzey...