26 / 04 / 2024

güney şelalesi nerede

güney şelalesi nerede

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Güney Şelalesi' nde meydana gelen heyelandan sonra yapılan haberlerle ziyaretçi sayısının önemli derecede arttığını belirterek, bütün sosyal alanlar burada oluşturulacak" dedi....

İBB'ye Güney Kore'nin liman kenti Busan'dan ziyaret!

İstanbul’un Kore Cumhuriyeti’ndeki (Güney Kore) kardeş şehirlerinden Busan’ın Belediye Meclisi Denizcilik, Şehircilik ve İtfaiye Komitesi Heyeti, İBB Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek’i ziyaret etti.

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli nerede?

118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşan Balance Gayrimenkul Balance Güneşli nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde cevabı veriliyor...

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı!

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güney Ege'de batı ve güneybatı yönlerinden esmekte olan rüzgar, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artıracak.

Bülent Bülbüloğlu: Güney Ege turizminde kayda değer rezervasyon iptali olmadı!

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Bülbüloğlu, IŞİD ve onu bahane edenlerin neden olduğu olumsuzlukların, Güney Ege turizminde kayda değer rezervasyon iptaline yol açmadığını belirtti

İzmir Doğal Yaşam Parkı'nda Güney Amerika habitatı oluşturulacak!

Yıllık 1 milyon ziyaretçi sayısına yaklaşan İzmir Doğal Yaşam Parkı'na yeni türlerin getirilmesiyle ilgili çalışmalara hız verildi. Parkın ikinci bölümü için ise Güney Amerika habitatı oluşturulması planlanıyor.

Sarıyer Eski Güney Sitesi'nde icradan 2.9 milyon TL'ye satılık 5 daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer, Uskumruköy 3. Cadde üzerinde eski Güney Sitesi'nde yer alan 5 daireyi 21 Kasım 2014 günü saat 09.00 itibariyle satışa çıkarıyor.

Güney Kafkas Doğalgaz Boru Hattı'nın temel atma töreni düzenlendi!

Azerbaycan'da, Güney Kafkas Doğalgaz Boru Hattı'nın temel atma töreni düzenlendi. Törende hatta döşenecek ilk borunun üzerine imzalarını atan Aliyev ve diğer yetkililer, temele indirilen borunun üzerine toprak attı...

Standard Poor's, Güney Kore'nin not görünümünü pozitife çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Güney Kore'nin not görünümünü " durağan "dan "pozitif"e çevirirken, ülkenin kredi notunu " A+ " olarak teyit etti.

İstanbul - Güney Kore Gyeongju Dünya Kültür Expo’su başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Güney Kore Eyalet Valiliği ve Gyeongju Belediyesi ile birlikle geçen yıl ilkini İstanbul’da gerçekleştirdiği İstanbul - Güney Kore Gyeongju Dünya Kültür Expo’sunun ikincisi Gyeongju’da başlıyor.

3. Köprü işçilerine Güney Kore'den aşçı getirildi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatında çalışan Güney Koreli 150 işçi için kendi ülkelerinden üç aşçı getirildi. 8 bin kilometre uzaklıktan getirilen aşçılar, işçilerin damak tadlarına uygun Güney Kore yemeklerini yapıp iki ayrı restoranda servis ediyor...

Sinop Güney Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sinop Güney Arıtma Tesisi'nde sona gelindi. Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop 'un Ordu köyü sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi.

Rose Garden Gürpınar nerede?

Rose Garden Gürpınar nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Gül İnşaat imzası taşıyan Gürpınar Rose Garden projesi toplam 81 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor

Güney Kore şirketine Kanada'dan 3 milyar dolarlık proje!

Güney Kore'nin sekizinci büyük inşaat şirketi SK E&C'nin, Kanada'da yaklaşık 3 milyar dolar değerinde katranlı kum fabrikası inşası ihalesini kazandığı duyuruldu. Şirketin ana ofisinde basın toplantısı düzenlendi.

güney şelalesi nerede Haberi

güney şelalesi nerede


Demir ve beraberindeki heyet, Türkiye'nin sayılı tabiat anıtlarından Güney Şelalesi'nde inceleme yaptı. Vali Demir, Güney Şelalesi'ndeki düzenleme çalışmalarını yerinde görmek için düzenlediği teknik gezide yıkılan ve yeni oluşturulan alanda inceleme yaparak bilgi aldı.


Demir, inceleme sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, şelalenin 13 Mayıs'ta heyelan sonucu yıkıldığını hatırlattı.


Heyelandan sonra Denizli Valiliği, Pamukkale Üniversitesi ve Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonun desteği ile teknik çalışmanın başladığını ifade eden Demir, şöyle konuştu:


"Yıkılan şelalenin yanında tespit edilen alanda ikinci bir şelale için su verildi. Fakat su verilmesi sırasında burada yapılan çalışmada eski yerinde su verilebileceği uzmanlar tarafından uygun görüldü. Şu anda da eskiye yakın bir görüntü oluşmaya başladı. Heyelandan sonra çıkan haberlerle Türkiye kamuoyuna taşınmasından sonra burada ziyaretçi sayısında önemli derecede artış oldu. Şu anda gezinti fiziki...