18 / 04 / 2024

Güneydoğu konut inşası

Güneydoğu konut inşası

Güneydoğu’nun kaderi dev yatırımlarla değişti. Terörden temizlenen şehirler inşa edilen konutlarla birlikte güzelleşti, hayat normale döndü.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İtalya, İsrail'in Batı Şeria'da yeni konut inşasına başlama kararından derin endişe duyuyor!

İtalya Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Batı Şeria'da farklı bölgelerde 800 yeni konut inşasına başlama kararından derin endişe duyulduğunu bildirerek İsrailli yetkililere kararlarını gözden geçirme çağrısı yaptı.

İsrailli sivil toplum kuruluşu: Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşası onaylandı!

İsrailli sivil toplum kuruluşu Peace Now (Şimdi Barış) Hareketi, Tel Aviv yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşasını onayladığını açıkladı.

İsrail, binlerce yasa dışı yeni konut inşasını onaylayacak!

İsrail hükümetinin, ABD'de Joe Biden başkanlık görevine başlamadan önce işgal altında bulunan Batı Şeria ve Kudüs'te binlerce yasa dışı yeni konut inşasına onay vereceği ortaya çıktı.

BM'den İsrail'e 'Doğu Kudüs'te yasa dışı yeni konut inşası planını durdurma' çağrısı!

Birleşmiş Milletler, İsrail'den işgal altında olan Doğu Kudüs'te yer alan Givat Hamatos yasa dışı Yahudi yerleşim birimine ek konut inşası planından vazgeçmesi çağrısı yaptı.

Şeker Finansal Kiralama, Güneydoğu Anadolu Bölge Şubesi'ni kapatacak!

Şeker Finansal Kiralama, Gaziantep'te bulunan Güneydoğu Anadolu  Bölge Şubesinin kapatılması için BDDK'ya başvurdu ve tescil ve ilan işlemleri için gerekli işlemlerin yapılmasına karar verdi.

Irak'ta 100 binden az olmayan konut inşası için gerekli bütçe sağlandı!

Irak Parlamento Başkanı Muhammed el-Halbusi, "Devlet alternatif bulana dek, gecekonduların kaldırılmasının durdurulduğunu, vilayetlerdeki nüfusa göre dağıtılmak üzere 100 binden az olmayan konut inşası için gerekli bütçenin sağlandığını ilan ediyoruz" dedi.

Görev süremin önemli bir kısmını Güneydoğu'nun imarı için harcadım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada iki yılı aşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde, görev süresinin önemli bir kısmını Güneydoğu'da şehirlerin imar ve ihyası için harcadığını belirtti.

İsrail'den Batı Şeria'da 2 bin 300 konut inşasına onay!

İsrailli sivil toplum kuruluşu Peace Now, Tel Aviv yönetiminin son zamanlarda Batı Şeria'da İsrailli yerleşimciler için 2 bin 300 yeni konut inşasını onayladığını belirtti.

İsrail 805 yeni konut inşası için ihale açtı!

İsrail, Doğu Kudüs'te 805 yeni konut inşası için ihale açtığını duyurdu. 

Türk Dışişlerinden İsrail'e yeni konut inşası tepkisi!

Dışişleri Bakanlığından, İsrail'in Doğu Kudüs'te 792 yeni konut inşasına onay vermesine yönelik açıklama yapıldı.

İsrail'den El Halil'e konut inşası planı!

İsrail Savunma Bakanı Liberman, işgal altında bulunan Batı Şeria'nın güneyindeki El Halil bölgesindeki yasa dışı Yahudi yerleşim biriminin genişletilmesi için ek konut inşası planlandığını açıkladı.

Güneydoğu konut inşası Haberi

Güneydoğu konut inşası

Terör örgütleri PKK ve FETÖ ile etkin mücadelenin ardından Doğu ve Güneydoğunun sosyal, siyasi, ekonomik ve kültürel çehresi yeninden büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanmasına neden oldu. 

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre PKK’nın, FETÖ’nün de bürokratik ve istihbari destek ve kollamasıyla tahakküm altına almaya çalıştığı bölge halkı, başlatılan etkin soruşturmalar neticesinde iki yıldan buyana rahat bir nefes almaya başladı. Hendek terörü nedeniyle yıkılan bir çok il ve ilçe, devletin çabalarıyla adeta yeniden doğdu. 

25 BİN KONUT TESLİM EDİLECEK

Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Hakkari il merkezileri ile Sur, Cizre, Nusaybin, Silvan ve Silopi gibi bir çok ilçede terör örgütü PKK tarafından yıkılan ve tahrip edilen binaların yerine TOKİ tarafından yaklaşık 25 bin yeni konut inşa edildi. Şırnak’ta ve Diyarbakır’da tamamlanan binlerce konut...