26 / 04 / 2024

güneydoğu konut projeleri

güneydoğu konut projeleri

Doğu ve Güneydoğu seçimde "devam" dedi. Devlet, merkezlerin alt yapıları yenilendi, bölgeye 30 bin konut ve binlerce işyeri inşa edildi...

Güneydoğu'da yeni konutların inşası sürüyor!

Güneydoğu’nun kaderi dev yatırımlarla değişti. Terörden temizlenen şehirler inşa edilen konutlarla birlikte güzelleşti, hayat normale döndü.

Güneydoğu'da 27 bin konutun inşası devam ediyor!

Güneydoğu'da terör olaylarından etkilenen ailelere yardımlar devam ediyor. Eşya ve kira yardımı 500 milyon TL’yi bulurken, 27 bin konutun yapımına ise devam ediliyor

Güneydoğu’nun yeniden inşasını işadamları mı yapacak?

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “Toledo gibi olacak” dediği, başta Sur ilçesi olmak üzere Güneydoğu’da terör nedeniyle yerle bir olan şehirlerin yeniden inşa işini, işadamlarına vermenin altyapısı hazırlandı.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri!

Kurtköy, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde bir değer kazanıyor. İşte Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri...

Doğu ve Güneydoğu'da 30 bin konut ve işyeri inşa edildi!

Doğu ve Güneydoğu seçimde "devam" dedi. Devlet, merkezlerin alt yapıları yenilendi, bölgeye 30 bin konut ve binlerce işyeri inşa edildi...

Mehmet Özhaseki: Güneydoğu'da konut teslimleri devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Güneydoğu'da konut teslimlerinin devam ettiğini ifade etti...

Güneydoğu'da konut teslimleri başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Güneydoğu'daki bütün evleri yaptık. Haftaya yine orada olacağım, evlerini teslim edeceğiz." dedi.

Doğu ve Güneydoğu’ya 24 bin yeni konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Haber Dergisi’nin Şubat sayısında Doğu ve Güneydoğu’daki projelerine ilişkin konuştu. 

TOKİ'den Doğu ve Güneydoğu'ya 176 bin 329 konut!

Toplu Konut İdaresi'nin büyük üretim alanları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri de yer alıyor. TOKİ tarafından inşa edilmesi planlanan 176 bin 329 konutun 134 bin 94'ü tamamlandı...

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu'da 137 bin konutu tamamladı!

Toplu Konut İdaresince (TOKİ), Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde inşasına başlanan 176 bin 329 konutun 137 bin 94'ünü tamamladı. 

Aydos Ormanı'na komşu konut projeleri 2017!

İnşaat firmalarının yeni gözdesi Anadolu yakasında yer alan Aydos Ormanı oldu. İşte Aydos Ormanı'na komşu konut projeleri 2017...

Güneydoğu'da konut satışları artıyor!

Eylül ayı konut satış rakamları 23 Ekim'de TÜİK tarafından açıklandı. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Ocak-Eylül döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11,8'lik artışla 57 bin 745'ten 68 bin 189'a yükseldi..

TOKİ'den Güneydoğu Anadolu'ya 75 bin konut!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde toplam 75 bin konutu projelendiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 18 bin 896 konutun inşaatına başladı.

Doğu ve Güneydoğu'da konut yatırımı hamlesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu illerindeki yatırım hamlelerinden bahsetti. 30 binden fazla konutun kullanılamaz hale geldiğini belirten Özhaseki, biten konutların anahtarlarını teslim ettiklerini söyledi.

güneydoğu konut projeleri Haberi

güneydoğu konut projeleri

AK Parti, Hakkari ve Yüksekova'yı adeta yeniden inşa etti. Büyük bir dönüşüm yaşanan bölgelerde 3 bin 195 konut ve işyeriyle 3 caminin de yapım çalışmaları devam ediyor. Bölgede terörden zarar gören vatandaşlara 41.4 milyon lira kira yardımı yapıldı. 

Mardin Nusaybin’de de toplam 5 bin 555 konut ve işyeri çalışması devam ederken, 5 cami ve 3 okulun yapım çalışmaları da sürüyor. Akşam'dan Miray Çimen'in haberine göre, Nusaybin’de 70.5 milyon lira kira yardımı yapıldı. 

Sur, 2 milyara ayağa kaldırıldı

Diyarbakır Suriçi için bugüne kadar toplam 2 milyar lira harcandı. Sur’da kira yardımı olarak vatandaşlara 81 milyon lira verildi. Çalışmalar kapsamında Diyarbakır’da toplam 5 bin 637 konut inşa edildi ve 528 konut hak sahiplerine teslim edildi. Gazi ve Melik Ahmet Caddesi’nde toplam 3 bin işyeri...