26 / 04 / 2024

Güneykoreden Japonyaya ada tepkisi

Güneykoreden Japonyaya ada tepkisi

Güney Kore, Japonya Savunma Bakanlığı'nın yayımladığı "beyaz belge"de, Güney Kore'nin kontrolü altındaki Dokdo adalarının "Japon topraklarının parçası olduğu" şeklinde bir ifade yer almasına tepki verdi.

Altcoin yatırımcıları dikkat! Kâhin uyardı... Sert düşüş olabilir!

Popüler kripto para analistine göre, Cardano (ADA) ve diğer iki Ethereum rakibi altcoin projesinin gelecek günlerde düşeceğini öngörüyor.

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Yalçın ve Önder Köse ortaklığında kuruldu.

Zer Zeynep Ada Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zer Zeynep Ada Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ada tarafından kuruldu!

Bursa Uluabat Gölü'ndeki ada 17 milyon TL'ye satılıyor! 

Bursa Uluabat Gölü'ndeki 45 dönümlük ada 17 milyon liraya satılıyor. Adanın sahibi Nedim Bulut 13 milyon liralık teklifi kabul etmediğini söyledi. 

Göktürk'te 128 ada 1 parsele ilişkin plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, 128 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkada tarafından kuruldu...

İstanbul Yassıada'nın son hali havadan görüntülendi!

Dün DHA tarafından yapılan çekimlerde Yassıada projesindeki binaların tamamlandığı ve oturuma hazır halde olduğu görüldü. 

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslışah Yılmaz tarafından kuruldu.

Mini Robot Ada 3 havalimanında göreve talip!

Konya'da, Akınsoft yazılım firmasınca kurulan "AkınRobotics" fabrikasında üretilen yerli insansı "Mini Robot Ada", inşaat çalışmaları hızla süren 3. havalimanının yer hizmetlerinde görev almaya talip oldu.

Esentepe DKY Ada güncel ev fiyatları!

Esentepe DKY Ada güncel ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. DKY Ada projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

DKY Ada Kartal güncel fiyat listesi 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen DKY Ada projesi 796 daireden meydana geliyor. İşte DKY Ada Kartal güncel fiyat listesi 2017...

DKY Ada Kartal 2017 güncel fiyat listesi!

Toplam 796 daireden meydana gelen DKY Ada Kartal Evleri 19 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşte DKY Ada Kartal 2017 güncel fiyat listesi...

Güneykoreden Japonyaya ada tepkisi Haberi

Güneykoreden Japonyaya ada tepkisi

Güney Kore Savunma Bakanlığı, Japon askeri ataşesini bakanlığa çağırarak, belgede Japonca "Takeşima" olarak atıfta bulunulan adaların Japonya'ya ait olduğuna dair ifade bulunmasını protesto etti.


Güney Kore, Japonya'dan bir daha böyle haksız bir davranış sergilememesini istedi.


Japonya, Güney Kore'nin kontrolü altında bulunan ada grubu üzerinde 11 yıldır hak iddia ediyor. Adalar iki ülke arasında daha önce de gerginliğe sebep...