16 / 04 / 2024

Günışığı Konakları irtibat

Günışığı Konakları irtibat

Günışığı Konakları'nda 3 milyon liraya icradan villa satılıyor. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi tarafından satışının yapılacağı villanın kıymeti 3 milyon lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı 6 Kasım'da gerçekleştirilecek...

Günışığı Konakları'nda 570 metrekare villa 850 bin dolar!

Günışığı Konakları'nda son 29 villanın satışı devam ediyor. 570 metrekare villa 850 bin dolardan satışa sunuluyor...

Günışığı Konakları'nda 850 bin dolara 520 metrekare!

Farklı ve doğayla barışık bir yaşam tarzını tercih edenlerin vazgeçemeyeceği Günışığı Konakları değişik spor aktivitelerinden alışveriş imkanına kadar birçok olanağı konuklarına sunuyor. Vadi içinde göl ve deniz manzarasına hakim konumda hayata geçirilen

Gönülbükü Konakları'nda son 7 konak! Teslim öncesi son fırsatlar!

Arın Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gönülbükü Konakları, Bodrum merkeze 3 km uzaklıkta olan Demirbükü Koyun'da konumlanıyor. Peki Gönülbükü Konakları ne kadar? İşte Gönülbükü Konakları fiyat listesi...

Ev devir işlemleri kaç gün sürer?

Ev alacak kişiler, önceki sahipleri ile irtibat halinde olup süreci takip etmelidir. Bu durumda alıcılar devir sürecinin nasıl işlediğini merak etmektedir. İşte sorulan Ev devir işlemleri kaç gün sürer? sorusunun yanıtı!

Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı. Gönülbükü Konakları, sahiplerine yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed I.M. Alzarah tarafından kuruldu.

Validebağ Konakları'nda 84 ay 0 faizde son gün!

Validebağ Konakları'nda 84 ay 0 faizde son gün.. Faiz kampanyası bugün sona eren Validebağ Konakları'nda satışlar devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güneysu Konakları'nı inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Güneysu Konakları inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor!

Umi İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i İnegöl İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje 128 adet daireden oluşuyor. Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

Sakarya Serdivan Gölbaşı Konakları'nın inşaatı başladı!

Serdivan sırtlarında,Sapanca Gölü manzarasına hakim, Sakarya’nın mimari ve estetik görüntüsüne uygun Serdivan Gölbaşı Konakları inşaata başladı… Projede 252 daire ve panoramik Sapanca Gölü manzarası bulunuyor.

Başiskele Doğantepe Semt Konağı açılışa gün sayıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan semt konaklarının biri daha Doğantepe mahallesinde yükseliyor.Yukarı Doğantepe mevkinde inşaatına başlanan semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor.

2004 yılında Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş!

2004 yılında Ataşehir'de 52 dönüm arazi üzerinde kurulan Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş. 17 blok, 15 villa olmak üzere toplam 377 birimden oluşan sitedeki konutlar 86 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Mesut Yılmaz Göl Konakları'ndan villa aldı!

Büyükçekmece Karaağaç Köyü’nde yapımına başlanan ve tamamen ağaç malzemeden Amerikan tarzı yapılan ‘Göl Konakları’ ilk misafirlerini ağırladı.Mesut Yılmaz’ın projeyi çok beğendiği ve bir villa satın aldığı belirtildi.

İzmir Gültekin Konakları' nda fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor!

Mehmet Gültekin İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Gültekin Konakları projesinde toplam 64 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Gültekin Konakları' nda fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor.

Günışığı Konakları irtibat Haberi

Günışığı Konakları irtibat

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Günışığı Konakları'nda yer alan bir vilalyı icradan satışa çıkarıyor. Kıymetinin 3 milyon lira olarak belirlendiği Günışığı Konakları'ndaki gayrimenkul, 3 bin metrekare arsa üzerinde yer alıyor. Villanın satışı 6 Kasım 2013 günü saat 14.50'de Büyükçekmece 2. İcra Dairesi'nde gerçekleştirilecek


İlanı detaylı görmek için