24 / 04 / 2024

Günışığı Konakları teslim

Günışığı Konakları teslim

Farklı ve doğayla barışık bir yaşam tarzını tercih edenlerin vazgeçemeyeceği Günışığı Konakları değişik spor aktivitelerinden alışveriş imkanına kadar birçok olanağı konuklarına sunuyor. Vadi içinde göl ve deniz manzarasına hakim konumda hayata geçirilen

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gönülbükü Konakları'nda son 7 konak! Teslim öncesi son fırsatlar!

Arın Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gönülbükü Konakları, Bodrum merkeze 3 km uzaklıkta olan Demirbükü Koyun'da konumlanıyor. Peki Gönülbükü Konakları ne kadar? İşte Gönülbükü Konakları fiyat listesi...

Malatya'daki deprem konutları 193 gün sonra sahiplerine teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendiren depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'da, Battalgazi ilçesine bağlı Gelinciktepe bölgesinde TOKİ tarafından inşası üstlenilen 599 deprem konutu 193 gün sonra teslim edilecek.

Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı. Gönülbükü Konakları, sahiplerine yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Onur Park Life İstanbul teslim için gün sayıyor!

Esenyurt'ta 50 dönüm alanda 3 etap halinde hayata geçirilen ve depremlere dayanıklı özelliği ile dikkat çeken Onur ParkLife İstanbul teslim için gün sayıyor...

Validebağ Konakları'nda 84 ay 0 faizde son gün!

Validebağ Konakları'nda 84 ay 0 faizde son gün.. Faiz kampanyası bugün sona eren Validebağ Konakları'nda satışlar devam ediyor. 

Teknik Yapı Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor!

Teknik Yapı tarafından İstanbul’un Anadolu yakasında Kadıköy Suadiye’de hayata geçirilen Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor.

Çukurova Balkon teslim için gün sayıyor!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi teslim için gün sayıyor. Eylül'de teslim edilecek projede daire fiyatları 386 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi son teslim günü bugün!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi son teslim günü bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların teslim dönemi 10 Ekim 2016 tarihinde başlamıştı.

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

Yeşilpark Cadde yıl sonu kampanyasında son 10 gün!

Yapı Merkezi’nin Yeşilpark Cadde projesinde Aralık ayına özel yılsonu kampanyasında son 10 gün! Projenin teslim tarihi Temmuz 2016.Kampanyada son gün 31 Aralık 2015.

Günışığı Konakları teslim Haberi

Günışığı Konakları teslim

Büyükçekmece’de vadi, göl ve deniz manzarasına hakim noktada yapılan Günışığı Konakları şehrin karmaşasından uzakta olmak isteyenlerin tercihi. Farklı bir yaşam tarzını tercih edenlerin ailesi ve sevdikleriyle doğayla baş başa kaliteli bir yaşam sürebileceği Günışığı Konakları’nda özel uygulamalı konak alternatifleri bulunuyor. Ortalama 2.5 dönüm bahçe içinde yer alan konaklarda özel yüzme havuzu ve kapalı garaj konforunuza konfor katıyor. Günışığı Konakları büyüklük ve konsept olarak vadinin tek butik müstakil konak projesi olarak dikkat çekiyor. Hadımköy gişelerine 3 kilometre uzakta, TEM ve E 5 çıkış akslarına çok yakın bir konumda yer alan Günışığı Konakları’nda alışveriş merkezi, kapalı yüzme havuzu, klinik, güzellik merkezi, kafeterya, masaj salonu, sauna, kuaför, fitness merkezi, eczane, helikopter pisti ve çok sayıda spor tesisi bulunuyor. 

KEYFİNİZ YERİNDE

İnşaat sektöründe gerçekleştirdiği birbirinden...