24 / 04 / 2024

Güntan İnşaat Elektrik Nakliye ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi

Güntan İnşaat Elektrik Nakliye ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi

Güntan İnşaat Elektrik Nakliye ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Demirci tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da Pendik, Esenyalı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Barış Yazıcı tarafından kuruldu.

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neçmittin Gündüz tarafından kuruldu.

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Yılmaz tarafından kuruldu.

Bayern İnşaat Elektrik Kimya Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayern İnşaat Elektrik Kimya Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Akan tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

Sereler İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sereler İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Göçer tarafından kuruldu.

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi kuruldu!

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Gülhan taarfından kuruldu.

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Recai Hız tarafından kuruldu.

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Uyanık tarafından kuruldu.

Güntan İnşaat Elektrik Nakliye ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Güntan İnşaat Elektrik Nakliye ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi
Güntan İnşaat Elektrik Nakliye ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Demirci tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da kuruldu. 


Güntan İnşaat Elektrik Nakliye ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket her türlü inşaat hizmetlerini yapmak.inşaat sektörüne ait tüm edavatları hazırlamak,yurt içi ve yurt dışı ihalelerine istirak etmek.inşaat yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,inşaatların bakım ve onarımını yapmak. 2. Şirket her türlü nakliye hizmetlerini yapmak. nakliye hizmetleri için gerekli ekipmanları hazırlamak,yurt içi nakliye hizmetlerini yapmak,evden eve taşımacılık işlerini yürütmek,yurt dışı nakliye hizmetlerini yapmak. 3. Şirket hertürlü elektrik malzemelerin alım ve satımını yapmak.gerekli olan ekipmanları hazırlamak.elektrik ürünlerinin ithalat ve ihracatını yapmak. 4. Hertürlü hırdavat malzemelerinin alım ve satımını yapmak.hırdavat malzemeleri için dükkanlar açmak,yer kiralamak,yurt içi dağıtım işlerini yapmak. 5....