25 / 04 / 2024

GÜNTÜRKSOY TURİZM YATIRIMLARI SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ adres

GÜNTÜRKSOY TURİZM YATIRIMLARI SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ adres

Güntürksoy Turizm Yatırımları Sanayi Anonim Şirketi 3 milyon 199 bin 967 TL sermaye ile bugün Üsküdar'da kuruldu.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Yeni Ticaret Bakanı Ömer Bolat kimdir? Ömer Bolat hangi görevlerde bulundu?

Yeni Cumhurbaşkanlığı kabinesi açıklandı ve Ticaret Bakanı olarak Ömer Bolat atandı. Peki, Ömer Bolat kimdir? Ömer Bolat, Türk siyasetçidir ve Ticaret Bakanı olarak atanmadan önce farklı görevlerde bulunmuştur.

Mahmut Karabıyık kimdir? Ne mezunu?

Yeni Gimat GYO'nun yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Levent Kirman kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Yenigimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkanı ve Genel Müdürü Levent Kirman kimdir? Kaç yaşında? Levent Kirman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Levent Kirman'ın eğitim hayatı nasıldı?

Özcal Korkmaz kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Özcal Korkmaz kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Berra  Doğaner kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Berra  Doğaner kimdir? Kaç yaşında? Berra  Doğaner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Berra  Doğaner'in eğitim hayatı nasıldı?

Hakan Gedikli Kimdir? Kaç Yaşında? Görevleri nedir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hakan Gedikli Kimdir? Kaç yaşında? Hakan Gedikli daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur? Hakan Gedikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Stephen Mark Grıffıths kimdir? Kaç yaşında?  Stephen Mark Grıffıths daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Stephen Mark Grıffıths 'in eğitim hayatı nasıldı?

Mouayed Makhlouf kimdir? Kaç yaşında? Görevleri nedir?

Odeabank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi,Denetim Komitesi, Risk Komitesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Mouayed Makhlouf kimdir? Kaç yaşında?  Mouayed Makhlouf daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mouayed Makhlouf'Un eğitim hayatı nasıldı?

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

GÜNTÜRKSOY TURİZM YATIRIMLARI SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ adres Haberi

GÜNTÜRKSOY TURİZM YATIRIMLARI SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ adres


Güntürksoy Turizm Yatırımları Sanayi Anonim Şirketi  3 milyon 199 bin 967 TL sermaye ile bugün Atilla Türker, Ali Nuri Türker, Aliye Borlu, Yasemin İhsantükler ve Dilek Türker tarafından Üsküdar'da kuruldu.


Güntürksoy Turizm Yatırımları Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; 1-Ülke kalkınmasında yerli ve yabancı turist kaynağının üstün katkısı bulunduğu inancına dayalı olarak anlatımı kısmen turizmin teşvikine ve korunmasına ilişkin yasa ve düzenlemelerde ortaya konulan her türlü komple veya bölümlere ayrılmış doğrudan veya dolasıyla turistik tesis, otel,motel,apart-otel, hostelmocamp, camping, pansiyon, tatil köyü, sağlık köy ve obaları, ılıca kaplıca ve diğer termal yerleri, plaj, lokanta, büfe, kafeterya gibi dinlenme,konaklama, gezinti, eğlence, sağlık/spor rehabilitasyon, kültür/eğitim avlanma amaçlarına yönelik tesis ve eklenti üniteleri tümüyle veya bölünme halinde inşa etmek kurmak kiralamak veya kiraya vermek işlemek...