25 / 04 / 2024

gürallar maldiv ada

gürallar maldiv ada

Sofra camı markası LAV’la önemli bir başarı yakalayan Gürallar, şişe ve kavanoz gibi cam ambalaj üretmek için dev bir yatırıma başladı. 750 milyon liraya ulaşacak yatırım 1.000 kişiye istihdam sağlayacak.

Altcoin yatırımcıları dikkat! Kâhin uyardı... Sert düşüş olabilir!

Popüler kripto para analistine göre, Cardano (ADA) ve diğer iki Ethereum rakibi altcoin projesinin gelecek günlerde düşeceğini öngörüyor.

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Yalçın ve Önder Köse ortaklığında kuruldu.

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gülmak tarafından kuruldu.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Bursa Uluabat Gölü'ndeki ada 17 milyon TL'ye satılıyor! 

Bursa Uluabat Gölü'ndeki 45 dönümlük ada 17 milyon liraya satılıyor. Adanın sahibi Nedim Bulut 13 milyon liralık teklifi kabul etmediğini söyledi. 

Burdur’a yeni fabrika müjdesi!

Gürallar A.Ş Burdur'a yeni bir fabrika kurmayı planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve beraberindeki heyet, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

David Beckham eşi Victoria Beckham'a ada aldı!

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'a Karayipler'deki Bird Cay Adası'nı satın aldığı iddia edildi. İngiliz basınında yer alan habere göre Beckham ada için 7 milyon sterlin (32 milyon lira) ödedi.

Reysaş GYO İzmir Menderes değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Menderes Görece 577 ada - 5 ve 9 parsel için 2015 yıl sonu revize değerleme raporunu yayınladı.

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 860 bin TL sermaye ile bugün Nuray Büyükelçin tarafından kuruldu.

Gaziantep Şehitkamil'de 55.4 milyon TL'lik arsa satışı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Gaziantep, Şehitkamil, Güvenevler, 5534 ada, 6, 7 ve 8 no.lu parselleri özelleştiriyor. İhalelerde toplam 55 milyon 495 bin TL'lik teklif yapıldı.

gürallar maldiv ada Haberi

gürallar maldiv ada

Cam ambalaj sektörüne Ciner ve Şişecam Grubu’ndan sonra 3. oyuncu geliyor. Sofra camı markası LAV ile pazarda önemli bir başarı yakalayan Kütahya merkezli Gürallar Grubu, şimdi de şişe ve kavanoz gibi cam ambalaj üretimine girdi. 210 milyon liralık bölümü tamamlanan tesisin ilk fırını da 3 gün önce ateşlendi. 350 kişinin iş başı yaptığı yeni yatırım 750 milyon lirayı bulacak. Düzenlediği sohbet toplantısında grubun yeni yatırımları hakkında bilgi veren Gürallar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat “2015 şirketlerimiz için yeni yatırımlar ve yeni sektörler yılı olacak” dedi. Argat bu yıl başlayacakları cam ambalaj, maden suyu, otel ve restoran yatırımlarının toplam 1 milyar lirayı bulacağını ve 5 yıllık bir süreci kapsayacağını söyledi. 2015’in en önemli yatırımlarından birinin cam ambalaj olduğunu...