25 / 04 / 2024

Gürman Enerji Madencilik

Gürman Enerji Madencilik

Gürman Enerji Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Amasya İli, Merzifon ve Suluova ilçeleri sınırları içerisinde enerji üretimi amaçlı Amasya Termik Santrali projesinin yapılıp işletilmesi planlanmaktadır...

Agrega Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agrega Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gider, Mustafa Şimşek ve Yusuf Gönül ortaklığında kuruldu.

Oyem Onur Yenilenebilir Enerji Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Oyem Onur Yenilenebilir Enerji Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Burak Onur tarafından kuruldu.

‘Türkiye’nin güneş enerjisi kurulu gücü 10 bin 7 megawatt’a ulaştı’

Uluslararası Enerji Ajansı’nın (International Energy Agency) raporu Renewables’e göre, yenilenebilir enerji kaynaklarının önümüzdeki 5 sene içinde küresel elektrik ihtiyacının yüzde 90’ından fazlasını karşılayacağı tahmin ediliyor. Yani güneşin geleceğin en güçlü enerji kaynağı olması öngörülüyor.

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turan tarafından kuruldu.

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turan tarafından kuruldu.

Gıda, enerji ve savunma sanayinden 3 şirket daha borsaya geliyor

SPK halka arz talebinde bulunan üç şirketin halk arzına onay verdi. İşte enerji, gıda ve savunma sanayinde faaliyet gösteren o şirketler...

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mustafa Ateş tarafından kuruldu.

EKK'da gündem enerji ve gıda

Artan gıda fiyatları ve enerji sektöründeki dalgalı fiyatlar ele alındı.

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

BM: Dünya en ciddi gıda, enerji ve ekonomik krizin eşiğinde

Birleşmiş Milletler 105 gün önce 24 Şubat Perşembe tarihinde başlayan Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle tüm dünyanın en ciddi gıda, enerji ve ekonomik krizin eşiğinde olduğunu açıkladı. Krizden dünyadaki hiçbir ülkenin etkilenmemesinin mümkün olmadığı ifade edildi.

Türkiye İMSAD raporuna göre, inşaat malzemeleri sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,7 arttı!

Türkiye İMSAD mayıs ayına ait verilerle beraber senenin ilk çeyreğini değerlendiren sektör raporunu açıkladı. Mayıs Ayı Sektör Raporu’na göre; enerji kesintilerinin etkisine rağmen 2022 senesinin ilk üç ayında üretim, geçen senenin ilk üç ayına göre yüzde 4.7 yükseldi. Talep tarafında ise büyüme yav

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

Gürman Enerji Madencilik Haberi

Gürman Enerji Madencilik


Gürman Enerji Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Amasya İli, Merzifon ve Suluova ilçeleri sınırları içerisinde enerji üretimi amaçlı Amasya Termik Santrali projesi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek.



Toplantı Yeri: Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu

Toplantı Yerinin Adresi: Orta Mahalle, Denizciler Caddesi, Deniz İşhanı, Kat: 2/14, Suluova Amasya

Toplantı Tarihi: 13.09.2013

Toplantı...