23 / 04 / 2024

gürpınarda gayrimenkul satışı

gürpınarda gayrimenkul satışı

Gürpınar Belediye Başkanlığı Pınartepe Mahallesi'nde bulunan 3 taşınmazını satmak üzere ihale açtı.

Mevduatın cazibesi gayrimenkul satışlarını sarstı!

Konut satışlarındaki düşüş devam ediyor. Vatandaş güvenli liman gayrimenkulü terk etmeye başladı. Mevduatın cazibesi artınca birçok yatırımcı birikimini gayrimenkul yerine bu alana yönlendirdi.

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Gayrimenkul satışları neden düştü? Uzman isim satışlardaki düşüşlerin nedenlerini ve etkilerini açıkladı!

Gayrimenkul satışlarında son dönemlerde belirgin bir duraksama görüldü. Bu duraksamanın çeşitli nedenleri ve sektöre olan etkileri Özgür Cihad Özaydoğu tarafından açıklandı.

Yabancıya gayrimenkul satışında ipin ucu kaçtı, düzenleme şart!

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, yapancılara gayrimenkul satışına ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda Gürcafer, emlak satarken ipin ucunun kaçtığını ve düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.

Yabancıya gayrimenkul satışı azalmaya başladı!

Geçen yılın tamamında yabancılara 6,3 milyar dolarlık gayrimenkul satışı yapılarak tüm yılların rekoru kırılırken bu yıl ilk 6 aylık rakamlara göre satışlarda yüzde 36,6 oranında bir düşüş yaşanıyor.

Gürpınar Mavera Villa Ağustos'ta teslim! Yıl sonuna kadar vade fırsatı!

Topuzlar Yapı tarafından hayata geçirilen Gürpınar Mavera Villa projesinde satış süreci devam ediyor. Projede yer alan villaların Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Türkiye'de geçen ay 208 binden fazla gayrimenkul satışı yapıldı! Tapu harcı geliri şaşırttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de geçen ay 208 binin üzerindeki gayrimenkul satış işleminden 3 milyar 669 milyon 976 bin Türk Lirası tapu harcı geliri elde edildi.

Türkiye'de geçen ay 287 bin gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi! İlk sıradaki il yine şaşırtmadı!

Açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye genelinde geçen ay 287 bin 59 gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi ve bu satışlardan 5 milyar 221 milyon 100 bin 611 lira tapu harcı geliri elde edildi.

Nisan ayında gayrimenkul satışları Mart'a göre yüzde 29 azaldı!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de geçen ay 214 bin 947 gayrimenkul satışı gerçekleştirilirken, söz konusu bu işlemlerden 4 milyar 338 milyon 172 bin 341 Türk Lirası tapu harcı geliri elde edildi.

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Mart ayında 277 bin 496 gayrimenkul satışı yapıldı!

Türkiye genelinde mart ayındaki gayrimenkul satış işlemleri şubat ayına göre yüzde 83 arttı. Mart ayında  toplam 277 bin 496 gayrimenkul satışı yapıldı.

Ocak ayında 250 bine yakın gayrimenkul satış işlemi yapıldı! Elde edilen tapu harcı geliri şaşırttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre,  Türkiye'de, geçen ay 249 bin 852 gayrimenkul satış işlemi yapıldı. Söz konusu satış işlemlerinden 4 milyar 131 milyon 727 bin 328 lira tapu harcı geliri elde edildi.

Türkiye'de geçen yıl yaklaşık 3,5 milyon gayrimenkul satış işlemi yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de geçen sene 3 milyon 434 bin 389 gayrimenkul satış işlemi yapılarak, 41 milyar 555 milyon 205 bin 953 TL tapu harcı geliri elde edildi.

gürpınarda gayrimenkul satışı Haberi

gürpınarda gayrimenkul satışı

Ankara Gürpınar İlk Kademe Belediye Başkanlığı, Pınartepe Mahallesi'nde bulunan 3 adet arsasını satmak üzere ihale açtı. Gürpınar İlk Kademe Belediyesi'nin sınırları içerisinde olan taşınmazlardan 714 ada 8 ve 9 parseller kapalı teklif, bin 681 ada 11 numaralı parsel ise açık teklif artırma usulü ile satılacak. Tahmini bedelleri 154 bin YTL ile 1 milyon 922 bin YTL arasında değişen taşınmazların satışında katılımcılardan 4 bin 634 YTL ile 57 bin 684 YTL arasında değişen oranlarda geçici teminat ile 7 bin 723 YTL ile 96 bin YTL arasında değişen oranlarda ek teminat alınacak. Söz konusu taşınmazların satışına katılmak isteyenler şartnameyi mesai saatleri içinde, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden bedeli mukabili temin...