29 / 03 / 2024

Gürsu yeşil çevre arıtma tesisi

Gürsu yeşil çevre arıtma tesisi

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Gürsu'daki Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin kapasitesini artıracak merkezin inşaatını inceledi.

Vali Karaloğlu Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatını inceledi!

S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi'nin yönetim kurulu toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri, arıtma tesisi ile ilgili gündemdeki konuları değerlendirildi.

Gürsu yeşil çevre arıtma tesisi işletmesinin kapasite artırımı için ihale düzenlendi!

Gürsu'da kurulu bulunan S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi işletmesinin kapasite artırım için ihale sözleşmesi törenle imzalandı. Vali Münir Karaloğlu, "artık Bursamızda temiz çevre ve temiz deniz istiyoruz" dedi.

Migros'ta indirim günleri! Yeşil mercimek 35,90 TL’ye, klasik inek peyniri 194,90 TL’ye, yeşil zeytin 139 TL’ye düştü!

Gıda fiyatları her geçen gün artarken, Migros, birçok ürüne indirim yaptığını duyurdu. Bu kapsamda, Migros’ta yeşil mercimek 35,90 TL’ye, klasik inek peyniri 194,90 TL’ye, yeşil zeytin 139 TL’ye düştü. İşte 25 Ağustos Cuma Migros fiyat listesi...

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

İnşaat sektöründe yeni trend yeşil ev!

Son senelerde sürdürülebilir, ekolojik, yeşil, çevre dostu şekillerde adlandırılarak karşımıza çıkan doğayla uyumlu yapılar, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de inşaat sektöründe ön plana çıkmaya başlarken, gelecekle ilgili de önemli ipuçları barındırıyor. 

Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

Son günlerde yeşil mutabakat gündemden düşmüyor. Peki yeşil dönüşüm sürecini belediyeler mi yönetecek? Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

10 bin ihracatçıya daha yeşil pasaport imkanı doğdu!

TİM Başkanı İsmail Gülle,'Yeşil pasaport için ihracat limitin 500 bin dolara inmesiyle yeşil pasaporta hak kazanan ihracatçı sayısı 11 bin 952'den 22 bin 325’e yükseldi.' ifadesini kullandı.

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Yeşil sertifika nedir?

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği'ne göre yeşil sertifika isteğe bağlı olarak alıyor. Peki, yeşil sertifika nedir?

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım'dan ayrıldı!

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım Holding'in yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğinden istifa ederek ayrıldı...

Yeşil Havalimanı için 4 mühendis görevlendirildi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 4 çevre mühendisi, havalimanlarında TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve Yeşil Havalimanı Projesi'nin takibini yapacak.

Sur Yapı Yeşil Mavi fiyatlar 2017!

Sur Yapı Yeşil Mavi fiyatları 432 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yeşil Mavi Evleri'nde peşinatsız 0,45 faizle 120 ay taksit avantajı sunuluyor...

Yeşil Mavi Sur Yapı satış fiyatları!

Yeşil Mavi Sur Yapı satış fiyatları 432 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yeşil Mavi Maltepe'de 24 Haziran'a kadar sıfır peşinatla ödemeler yapılıyor...

Bursa Gürsu Adrenalin Park açıldı!

Gürsu Belediyesi, ilçenin doğa sporları alanında gelişimini sağlamak amacıyla oluşturduğu Adrenalin Park’ı hizmete açtı. Gürsu’da bulunan Ericek Gölü çevresinde oluşturulan “Adrenalin Park”, Bursa’da bir ilk olma özelliği taşıyor.

Otellerdeki Yeşil Yıldız uygulamasına çevre ödülü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen ‘Yeşil Yıldız’ uygulaması ‘en iyiler’ arasında gösterildi ve ‘Uluslararası Yeşil Elma Çevre Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Gürsu yeşil çevre arıtma tesisi Haberi

Gürsu yeşil çevre arıtma tesisi


Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Gürsu'daki Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin kapasitesini artıracak merkezin inşaatını inceledi. S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi'nin yönetim kurulu toplantısı Bursa Valisi Münir Karaloğlu başkanlığında yapıldı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Kooperatif Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan İbrahim Burkay ile yönetim kumlu üyeleri, arıtma tesisi ile ilgili gündemdeki konulan değerlendirildi. Vali Karaloğlu ve Başkan Burkay, bölgeye hizmet eden arıtma tesisinin kapasitesini artıracak yeni yatırımını inceledi. 

Antma tesisine ek olarak yapılan yatırımın kapasitesini 2 kat artıracak olan merkezi inceleyen Vali Karaloğlu, "İnşallah haziran ayında antma tesisinin kapasite artırım inşaatını tamamlayacağız. Bu yapılan yeni yatırım ile bölgeye önemli bir değer kazandınlacak. Şu an itibariyle bir sorunumuz...