27 / 04 / 2024

Güzel Residence ödemeleri

Güzel Residence ödemeleri

Güzel Group tarafından Anadolu Yakası' nın en prestijli semtlerinden Fenerbahçe'de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güzel Residence 14 ay sonra teslim edilecek!

Dünyanın önemli alışveriş caddeleri arasında değerlendirilen Bağdat Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’ın yapımına başlandı. Projede teslimler 14 ay sonra yapılacak.

Güzel Residence Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Güzel Group tarafından inşa edilen Güzel Residence, 10 ve 11 katlı iki blokta 38 daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 140 ile 260 metrekare arasında değişiyor.

Güzel Residence satışa çıktı!

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Gürkan Güzel, projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Güzel Residence yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor!

Anadolu Yakası’nın en prestijli semtlerinden biri olan Fenerbahçe’de Güzel Group tarafın hayata geçirilen Güzel Residence projesi, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Mirage Residence Güneşli ödemeleri!

Mirage Residence Güneşli ödemeleri 48 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabiliyor. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülen projede 342 konut ve 60 mağaza yer alıyor.

Güzel Residence Fenerbahçe'de teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor.

Güzel Residence'ta teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence'ın her iki bloğunda da inşaat faaliyetleri sürüyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, projenin 13 ay sonra teslim edileceğini söyledi.

Pırlanta Göztepe Residence iletişim!

Pırlanta Göztepe Residence iletişim için 444 7 357 telefon numarasını arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında yüzde 7 indirim uygulanan proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede yer alıyor.

İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel!

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir?

Doğul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Hasan Hüsnü Güzelöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüsnü Güzelöz, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde? İşte Hasan Hüsnü Güzelöz...

Küçükçekmece Gülpark Suits ödemeleri!

TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunan projede 45 adet daire, 11 adet dükkan bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits ödemeleri kapsamında 12 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Güzel İzmir Oteli BID uluslararası kalite ödülü aldı!

GÜZEL İzmir Oteli, dünyanın en büyük kalite zirve ödülü olarak kabul edilen BID, ( iş inisiyatifi yönelimleri ) uluslararası kalite ödülü kazandı.

Anatolium AVM Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor!

Ev ve dekorasyon ürünlerinde yaptığı kampanyalarla ziyaretçilerini sevindiren Anatolium AVM, Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor. Etkinlik ve kampanya 7 Hazirana kadar sürecek.

Güzel Residence ödemeleri Haberi

Güzel Residence ödemeleri

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen ve İstanbul'un kalbinin attığı Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başlandı. 



140 ila 260 metrekare arasında değişen 38 dairenin yer aldığı Güzel Residence her daireye iki araçlık kapalı otopark kolaylığı, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, özel güvenlik gibi avantajlan ile ön plana çıkıyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel "Güzel Residence hem bizim hem caddenin en önemli projesi olarak hayat bulacak. Çok sayıda proje hayata geçirdik. Bizim için en özel proje" dedi. 



Star...