19 / 04 / 2024

Güzelce sosyal tesisi ne zaman açılacak

Güzelce sosyal tesisi ne zaman açılacak

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

Merkez Bankası'nın sosyal tesisi Hafize Gaye Erkan'ın ailesine mi tahsis edildi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, ailesini Ankara'daki TCMB Sosyal Tesisi'nin Hafize Gaye Erkan'ın talimatıyla tadilat yapılacağı bahanesi ile kapatıldığı öne sürülerek aileye tahsis edileceği iddia edildi. İşte detaylar...

Büyükçekmece Güzelce 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 2883 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bizim Evler Güzelce'de ev fiyatları ne kadar? Bizim Evler Güzelce fiyat listesi Ekim 2022!  

Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor. Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce fiyat listesi...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi açıldı!

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi Büyükçekmece'de Yasin Uçar tarafından kuruldu.

Çanakkale'nin gündemi sosyal konutlar!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sosyal Konutlar bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi dahilinde kah sahipleri ile bir araya geldi. 

Pamukkale Aktepe Sosyal Tesisi inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen Aktepe Sosyal Tesisi'nin inşaatının Haziran ayının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Bizimevler Güzelce güncel fiyat listesi 2020!

İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece Güzelce'de hayata geçirilen Bizimevler Güzelce projesinde 2+1'ler 666 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Gaziler Sosyal Tesisi 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler için yaptırılan Gaziler Sosyal Tesisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılıyor.

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devan eden Pendik Belediyesi yeni bir sosyal tesisi daha Pendiklilere kazandırıyor. İnşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Hayaltepe Sosyal Tesisi, eşsiz deniz manzarası ve havadar konumuyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Gaziantep Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi yenilendi!

Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan yatırımlarla hem büyütüldü hem de yenilendi. Hizmete açılan sosyal tesis halkın da beğenisini kazandı.

Gaziantep Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Güzelce sosyal tesisi ne zaman açılacak Haberi

Güzelce sosyal tesisi ne zaman açılacak

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından inşaatı geçtiğimiz günlerde Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi projesi Büyükçekmecelilerin hizmetine girmek için gün sayıyor.

Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yoğurthane Caddesi üzerinde Çarşamba günleri kurulmakta olan ve Güzelcelilerin yoğun ilgi gösterdiği semt pazarı Geçit Caddesi'nde yapımı tamamlanan Kapalı Pazar ve Sosyal Tesis olarak hizmete açılacak.

Geniş imkanlara sahip

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan pazar alanı ve sosyal tesis projesi, 1500 metrekare kapalı alana sahip. Dört mevsime uygun olarak tasarlanan geniş pazar alanı yanında içerisinde 15 adet işyeri, zabıta merkezi, çocuk bakım odası, mescit, emanet odası ve kafeterya da yer alıyor. Güzelce ve bölge halkı tam teşekküllü pazar yeri ve sosyal tesisi sayesinde sadece yeni...