19 / 04 / 2024

Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şengül Yıldız, Emine Süleymanoğlu, Adnan Yıldız tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

ŞOK 28 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğu! 28 Şubat 2024'te ŞOK'ta seçili ürünlerde indirim var!

ŞOK 28 Şubat 2024 güncel ürünler kataloğunu internet sitesi üzerinden paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta bu Çarşamba günü; gıda, temizlik, tekstil ürünlerinde indirim fırsatı sunuyor. 

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir tarafından kuruldu.

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Welat Ayo ve Alı Ayo ortaklığında kuruldu.

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatuk Şirin tarafından kuruldu.

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

Borsa düşerken inadına yükseldi! Borsada Ocakta en fazla o kazandırdı!

Borsa Istanbul’da ‘RODRG’ kodu ile 2013 yılından beri işlem gören Rodrigo Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ, ocak ayında yüzde 92,71 ile borsa yatırımcısına en çok kazandıran hisse unvanını aldı.

Tasarım güzeli Kia Stonic Ocak zammı ne kadar oldu? Kia Stonic 18 Ocak 2023 fiyat listesi!

Dış tasarımı ile adından sıkça bahsettiren Stonic için insanalr fiyat araştırması yapıyor.  Peki Kia Stonic'in Ocak 2023 fiyatları ne kadar? Stonic fiyat listesi 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Kavaklı tarafından kuruldu.

Yrc Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrc Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de Ergin Yarıcı tarafından kuruldu.

Findux İnşaat Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Findux İnşaat Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Burak Hamdi Şahin tarafından kuruldu.

Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şengül Yıldız, Emine Süleymanoğlu, Adnan Yıldız tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. 


Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE OTELCİLİK 1- Her türlü otel, termal otel, kaplıca, termal tesis, motel, pansiyon, öğrenci yurdu açmak ve işletmek, kiralamak yada kiraya vermek, devir almak ve devretmek 2- Turistik yerlerle, turizme elverişli alanlarda hakiki ve hükmi şahıslar ya da devlete ait arazi ve arsalar satın almak, kiralamak, kiraya vermek, tatil köyü, otel, motel, kamp, kampingler, plaj büfe mokamplar, termal, turistik eğlence yerleri, lokanta, gazino, restoran gibi her nevi turistik tesisler açmak, tesis etmek, kiralamak, yurtiçi ve yurtdışı yerli yabancı sermayeli gerçek veya tüzel...