23 / 04 / 2024

Güzide Ataünal vefat

Güzide Ataünal vefat

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Güzide Meltem Kökden kimdir? Güzide Meltem Kökden nerelerde görev almıştır?

Güzide Meltem Kökden ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Güzide Meltem Kökden hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...

Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 2425 parsel Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı İlave Nazım İmar Planı'na (H:Serbest) ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket Zeytinburnu'nda 16 milyon 801 bin 747 TL sermaye bedeli ile Mustafa Mertcan tarafından kuruldu.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Güzide Mertcan: Çok üzgünüm ama ev bizim!

Geçtiğimiz günlerde yeni evinin detaylarını takipçileriyle paylaşan MasterChef'in eski yarışmacısı Güzide Mertcan evine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Güzide Mertcan'ın yeni evi dikkat çekti!

2019 MasterChef Türkiye üçüncüsü Güzide Mertcan, daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla günlerce konuşulmuştu. Olay yaratan villayı satma kararı alan Mertcan, yeni evinin kapılarını açtı. "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" dedi.

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

PwC Türkiye'nin acı günü! Fatime Ulu vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin şirket ortağı Cenk Ulu'nun annesi Fatime Ulu vefat etti.

MasterChef Güzide Mertcan yeni evine taşındı!

'MasterChef Türkiye' programı ile adını duyuran Güzide Mertcan, 7 milyon TL değerindeki villasını satmıştı. Mertcan, yeni evine taşındı…

Güzide Ataünal vefat Haberi

Güzide Ataünal vefat

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

Akkök Holding taziye ilanı yayınladı. İlanda, şu ifadeler yer aldı: ''Güzide Ataünal'ın vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Tanrı'dan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.''

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...