20 / 04 / 2024

gyoder kampanya

gyoder kampanya

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "GYODER olarak, 2017’nin ilk aylarında sektöre ivme kazandıran önemli adımlar attık." dedi.

GYODER 20 yıl vade kampanyasıyla 3 bin 400 konut, 185 ofis satıldı!

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER, ikinci ‘Güç Birliği’ kampanyası ile sektöre ivme kazandırdı. 20 yıl vade, düşük faiz kampanyası kapsamında, toplam 3 bin 400 konut, 185 ofis satışı yapıldı ve yaklaşık 3.3 milyar TL’lik ciro elde edildi.

Konut satışında 2015'in aşılması, 2016'nın en önemli gelişmesi!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler halinde irdelediği ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2016 4. Çeyrek Raporu’nu yayınladı.

GYODER'in Güçbirliği Kampanyası rekor satışla sonuçlandı!

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) ekonomik büyümeye destek olmak ve sektöre ivme kazandırmak amacı ile başlattığı dev kampanya rekor satış rakamı ile tamamlandı.

Gayrimenkul kampanyalarıyla konut stokunun yüzde 10'u eridi!

Aziz Torun: "Geçen ay Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye adıyla başlattığımız kampanya kapsamında 2 bin civarında konut talebi aldık. Emlak Konut da bir o kadar satış yaptığını bildirdi. Bu da yüzde 10'luk bir satış yapıldı anlamına geliyor" dedi.

Konutta yeni kampanya başlıyor! Peşinat ve faizler iniyor!

KONUTDER, İNDER ve GYODER, Emlak Konut GYO desteğiyle yeni bir kampanyaya hazırlanıyor. Kampanyanın Eylül'de başlaması planlanıyor. Ev alacakları sevindirecek ve konut sektörünü hareketlendirecek kampanya ile konut kredi faizinin yüzde 0,95'e inmesi bekleniyor...

Konut satışlarını düşük faiz ve kampanya artırdı!

GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin ile Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, bugün TÜİK'in açıkladığı konut satış istatistiklerini yorumladı. Yetgin, "Konut satışlarını düşük faiz ve kampanya artırdı!" dedi..

Orta vadede konut almak isteyen tüketici karlı çıkacak!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan İNDER KONUTDER GYODER kampanya değerlendirmesi yaptı. 

GYODER'den konut sektörüne doping etkisi!

Gyoder'in sektöre ve ekonomik büyümeye katkı sağlamak için güç birliğine gittiği kampanya, konut satışlarına doping etkisi yaptı.

Gayrimenkulde Google Kampanya Yönetimi Eğitimi 17 Kasım'da!

GYODER Gayrimenkulde Google Kampanya Yönetimi Eğitimi Semineri 17 Kasım Perşembe günü yapılacak.

GYODER'in Güçbirliği Kampanyası rekor satışla sonuçlandı!

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) ekonomik büyümeye destek olmak ve sektöre ivme kazandırmak amacı ile başlattığı dev kampanya rekor satış rakamı ile tamamlandı.

Eston Şehir'de kampanya 11 Eylül'e kadar devam edecek!

Emlak Konut GYO ve GYODER kampanyaları 31 Ağustos'ta sona ererken Eston Şehir Mahallem projesinde kampanya 11 Eylül'e kadar sürecek...

Aşçıoğlu GYODER kampanyasını 15 Eylül'e uzattı!

AŞÇIOĞLU, Türkiye'de 15 Temmuz akşamı yaşanaııan darbe girişiminin ardından ekonominin duraksamaması adına büyük bir kampanya başlatan GYODER'e destek vererek, 15 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek bir kampanyaya imza attı.

GYODER üyesi 38 firma 56 projede kampanya başlattı!

GYODER üyesi 38 firmanın 56 proje ile katıldığı "düşük faiz - uzun vade" kampanyası büyüyor. Kampanya kapsamında yüzde 20 peşinat yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 ay vadeyle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Eskişehir Panaroma Plus GYODER kampanyasına katıldı!

GYODER,ülke ekonomisini canlandırmak için yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında Eskişehir'de Halk GYO'nun yaptığı Panaroma Plus'ta yer alacak. Buna göre aylık 0.7 faiz ve 120 ay vadeyle satışa sunacak.

Emlak Konut ile GYODER'in kampanyası firmaları harekete geçirdi!

Emlak GYO ile GYODER'in kampanyası etkili oldu. Kampanya müşteriyi bu şirketlere yöneltince bu iki çatı dışında kalan şirketler de kampanyaya yöneldi.

GYODER konut kampanyası 2016 detayları!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) yeni bir kampanya başlattı. İşte 31 projenin dahil olduğu GYODER konut kampanyası 2016...

GYODER konut kampanyası detayları!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), inşaat sektöründe çarkların durmaması için kampanya başlattı. İşte GYODER konut kampanyası detayları...

gyoder kampanya Haberi

gyoder kampanya

Gayrimenkul sektörünün en önemli çatı örgütü olmanın sorumluluğuyla hareket eden GYODER olarak, 2017’nin ilk aylarında sektöre ivme kazandıran önemli adımlar attık.


Türkiye ekonomisinin son dönemde büyümesine büyük katkı sağlayan gayrimenkul sektöründe, ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyasının ikinci adımı olan ‘20 yıl vade’ dönemini başlattık. 2016 yılının satış grafiğinde büyük bir etkisi olan ‘Güç Birliği’ kampanyası ile 3 bine yakın konut ve 400 ofis satışı gerçekleştirilmiş ve sektörde toplam 2,6 milyar TL ciro elde edilmişti. Orta gelirlinin konut edinmesinin hedeflendiği, 1 Şubat’ta başlayıp 31 Mart 2017’de sona eren ‘20 yıl vade, düşük faiz’ kampanyası kapsamında ise toplam 3 bin 400 konut, 185 ofis satışı yapıldı ve yaklaşık 3.3 milyar TL’lik ciro elde edildi.


Yürüttüğümüz ikinci ‘Güç Birliği’ kampanyası satışlarının bir...