25 / 04 / 2024

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul depreme tam manasıyla hazır değil! Kentsel dönüşüm yeni seçeneklerle hızlandırılmalı!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, İstanbul'un tam manasıyla depreme hazır olmadığına ve binaların kentsel dönüşüm sürecine girmesi için insanlara seçenek üretmek gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde teslimler başladı! 

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) ve ALKAŞ tarafından düzenlenen MIPIM 2022 toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tozkoparan kentsel dönüşüm projesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Mehmet Kalyoncu: Kentsel dönüşüm kalkınmanın parçası!

Deprem kuşağında bulunan Türkiye’de depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşüm sürecinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Kentsel dönüşüm kavramı, kentsel kalkınmanın bir parçası'' dedi.

Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşümü hızlandırmalıyız!

GYODER, '1-7 Mart Deprem Haftası' dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmalıyız" dedi...

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı ile güvenli yapılara kavuşmamız hızlanacak!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Yetgin, "Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’yla ülke olarak güvenli ve sağlıklı yapılara kavuşmamız hızlanacak" dedi...

Doğru şehirleşme için kentsel dönüşüm önemli bir fırsat!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, "Kentsel dönüşüm süreci şehirlerimizi geliştirmek, değiştirmek ve dönüştürmek adına bir fırsattır" dedi.

Feyzullah Yetgin: Kentsel dönüşüm sürecini fırsata çevirmeliyiz!

İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı’nda konuşan GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, “Kentsel dönüşüm sürecini, tüm sıkıntılara rağmen fırsata çevirmemiz gerekiyor” dedi.

Haluk Sur: Kentsel dönüşüm bir rant kapısı değildir!

GYODER Başkan Vekili Sur, kentsel dönüşümün daha çok rantın yüksek olduğu bölgelerde öne çıktığını belirterek, "Bu anlayış çok yanlış" dedi.

Kentsel dönüşüm teşviklerinin arttırılması talep edildi!

İNŞAATÇILAR, kentsel dönüşüm teşviklerinin artırılmasını da talep etti. GYODER, INDER ve KONUTDER, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu hakkında bir rapor yolladı.

Kentsel dönüşüm, bütünsel ve sürdürülebilirlik bazında ele alınmalı!

Soyak Holding CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Emre Çamlıbel, Gayrimenkul Zirvesi 2013'te 'Oyunun Yeni Kuralları ile Sürdürülebilirlik' başlıklı panele başkanlık yaptı. Kentsel dönüşüm, bütünsel ve sürdürülebilirlik bazında ele alınmalı...

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri Haberi

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri

GYODER Akademi tarafından düzenlenecek olan Belediye Mülklerinin Yönetiminde ve Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak Çarşamba günü online olarak düzenlenecek. 

GYODER Akademi tarafından düzenlenecek olan Belediye Mülklerinin Yönetiminde ve Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak Çarşamba günü, 14:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 

GYODER Akademi tarafından düzenlenecek olan Belediye Mülklerinin Yönetiminde ve Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları seminerinde yer alacak eğitmenler şu şekilde:

Prof. Dr. Ali Hepşen – İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi/ GYODER Eğitim, Yayınlar ve Bilgi Üretimi Komitesi Başkanı,

Berna Yiğit Sevindi – 24 Portföy - Genel Müdür Yardımcısı / GYODER GYF Komitesi Başkanı,

Ahmet Cangöz – Grant Thornton - Şirket Ortağı,

Ömer Çollak – Paksoy Avukatlık Bürosu - Avukat

Neler konuşulacak? 

GYODER Akademi...