19 / 04 / 2024

GYODER sektörel eğitimleri

GYODER sektörel eğitimleri

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi eğitimlerine devam ediyor...

GYODER sektörel eğitimlerini sürdürüyor!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi eğitimlerine devam ediyor.

GYODER sektörel eğitimlerine devam ediyor!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi eğitimlerine devam ediyor.

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Sektörel güven endeksleri açıklandı! İnşaat sektörü yüzde 3,5 geriledi

Sektörel güven endeksleri açıklandı. Bu kapsamda hizmet ve perakende ticaret sektörlerinde yükselirken inşaat sektöründe düştü.  

Türkiye’de artan maliyetler nedeniyle çiftçi nüfusu gün geçtikçe azalıyor

TÜİK verilerine göre istihdamın sektörel dağılımında tarım yüzde 17,2’lik paya sahipken bu oran 2022 yılında yüzde 15,8’e geriledi. Tarım sektöründe 4 milyon 866 bin kişi istihdam edildi.

ATO Başkanı Baran: Arsa ve arazilerde KDV indirimi sektörel faaliyetleri artıracak!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Baran açıklamasında arsa ve arazilerdeki KDV indiriminin sektörel faaliyetleri artıracağını belirtti.

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

5 maddede site yönetimlerinde sektörel çabalar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "5 maddede site yönetimlerinde sektörel çabalar" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

Mithat Yenigün: 30 Ağustos'u sektörel başarılarla taçlandırıyoruz!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Küresel olarak referans alınan sektörel dergi ENR’ın (Engineering News Record) 2020 yılı 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 44 firmamız ile yer alarak, dünya ikinciliğini muhafaza etmemiz başarımızın göstergelerinden biridiré dedi...

ÇEİS’te 'Dijital Eğitim' dönemi!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), sektördeki işgücü niteliğini artırmak amacıyla düzenlediği eğitimleri Covid-19 salgını döneminde dijitale taşıdı. 

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sektörel güven endeksleri son 1,5 yılın zirvesinde!

Ekonomide dengelenme sürecinin sağlıklı ilerlemesi ve geleceğe yönelik olumlu beklentiler sektörel güven endekslerinin yükselmesinde belirleyici oldu.

5 maddede site yönetimlerinde sektörel çabalar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "site yönetimlerinde sektörel çabalar" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

GYODER sektörel eğitimleri Haberi

GYODER sektörel eğitimleri

İSTANBUL - Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi eğitimlerine devam ediyor. Geçen yıl sektörü ilgilendiren 11 farklı konu başlığında alanında uzman yerli ve yabancı birçok sektör profesyoneliyle gerçekleştirilen eğitimlere yaklaşık 400 kişi katıldı. 


GYODER'den yapılan açıklamaya göre, derneğin 2014 yılı takviminde yer alan "Gayrimenkul Sektöründe Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama" eğitimi 27 Mart Perşembe günü İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. 


Geçen yıl merkezde, alanında uzman yerli ve yabancı birçok sektör profesyonelinin önderliğinde kentsel dönüşüm ve GYO mevzuatı olmak üzere sektörün öncelikli konuları arasında yer alan 11 farklı konu başlığında eğitimler verildi. Eğitimlere avukat, sektör çalışanı, danışman, şehir plancısı, mimar, mühendis, üst ve orta düzey yönetici...