29 / 03 / 2024

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.



Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin 1 Nisan'da başlayacak ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Zingat tarafından yapılan açıklamaya göre, gayrimenkul okuryazarlığı alanında yaptığı projelerle ön plana çıkan şirket, Zingat Akademi online eğitimleri ile gayrimenkul danışmanlarının mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı planlanıyor.

"Emlak, Bilgi, Güven" sloganıyla yola çıkan gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat'ın online eğitimleri ile yer ve zamandan bağımsız olarak ücretsiz eğitimlerden yararlanılabiliyor.

Zingat Akademi eğitimleri içeriklerine göre "mesleki gelişim", "kişisel gelişim" ve "kurumsal eğitimler" olmak üzere 3 ana başlıktan meydana geliyor.

Zingat Akademi online eğitim serisi, Zingat Kurucu Ortağı Mehmet Erkek tarafından 1 Nisan tarihinde saat 15.00'de verilecek "Zingat ile Başarının Yolları" başlıklı eğitim ile başlayacak.

Emlak sektöründe temel İngilizce eğitiminden taşınmaz yönetmeliğine, gayrimenkulde teknoloji kullanımından broker yöneticiler için takımdaşlık ve ekip yönetimine kadar geniş bir içeriğe sahip eğitimlerle Zingat'ın gayrimenkul paydaşları, hem "Evde Kal" çağrısına uyacak hem de bu zamanı verimli biçimde kullanma fırsatı yakalayacak.


Geri Dön