26 / 04 / 2024

GYODER seminerleri

GYODER seminerleri

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

GYODER Yapılandırma Yasası Semineri 9 Temmuz'da!

GYODER Vergi ve Sosyal Güvenlik Hukuku Yönünden 7326 Sayılı Yapılandırma Yasası Semineri 9 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Gayrimenkulde Google Kampanya Yönetimi Eğitimi 17 Kasım'da!

GYODER Gayrimenkulde Google Kampanya Yönetimi Eğitimi Semineri 17 Kasım Perşembe günü yapılacak.

GYODER gelişen gayrimenkul trendleri semineri 25 Ekim'de!

GYODER Akademi gelişen gayrimenkul piyasalarında son trendler: finansman boyutu eğitim semineri 25 Ekim Salı günü gerçekleşecek.

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama Süreci Semineri 9 Haziran'da!

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama Süreci Eğitim Semineri düzenliyor. Gayrimenkul sektörünün iletişim, pazarlama ve satış departmanlarında çalışan tüm profesyonellerin katılabileceği eğitim semineri 9 Haziran'da gerçekleşecek.

GYODER 17 Nisan'da tesis yönetimi eğitim semineri düzenleyecek!

RGM Turkey Genel Müdürü Birgül Erol tarafından verilecek eğitimde tesis yönetimi genel tanımı, kavram ve istatistikleri, dünyada ve de Türkiye' deki durumu hakkında bilgi verilecek.

GYODER Bina Tamamlama Sigortası Semineri 4 Haziran'da!

GYODER, Hazine Müsteşarlığı'nca düzenlenen Bina Tamamlama Sigortası’nın kapsamı, koşulları, uygulama esasları ve temini hakkında bilgi aktarımı sağlanması amacıyla eğitim semineri düzenliyor. Seminer 4 Haziran'da başlayacak.

Reidin-GYODER yeni konut fiyat endeksi raporu yayınlandı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Mayıs raporu yayınlandı.

7. GYODER Gelişen Kentler Zirvesi Balıkesir'de gerçekleşti!

Türkiye’nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgelerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla “Gelişen Kentler Zirvesi”ni hayata geçirilen GYODER Zirvesi’nin 7’incisi 6-7 Mayıs’ta Balıkesir’de düzenlendi.

GYODER 7. Gelişen Kentler Zirvesi yarın Balıkesir'de!

GYODER, Türkiye'nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgeleri ile bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla düzenlediği "Gelişen Kentler Zirvesi"nin 7.'sini yarın gerçekleştirecek.

GYODER 27 Nisan'da Kadir Topbaş'ı ağırlayacak!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 27 Nisan 2015 tarihinde yapılacak 4. Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ağırlayacak.

GYODER-Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliğiyle hayata geçirilen "MBA in Real Estate" programı 2015 Güz Dönemi kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 10 Eylül 2015 olarak belirlendi.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 6-7 Mayıs'ta Balıkesir'de!

GYODER'in hayata geçirdiği “Gelişen Kentler Zirvesi”nin 7’ncisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 6-7 Mayıs 2015 tarihlerinde Balıkesir’de düzenleyecek. Zirve’de Balıkesir’in ve Güney Marmara Bölgesi’nin potansiyeli ve geleceği ele alınacak."

GYODER'in sözleşme hazırlama teknikleri eğitimi 10 Nisan'da!

GYODER'in sözleşme hazırlama ve inceleme teknikleri eğitimi 10 Nisan Cuma günü saat 09:30 ile 12:30 arası GYODER Ofisi'nde düzenlenecek.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 6-7 Mayıs'ta Balıkesir'de!

GYODER de yeniden başkan seçilen Aziz Torun, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği GYODER’in 16. Genel Kurulu’nda “Gelişen Kentler Zirvesi”nin 6-7 Mayıs tarihinde Balıkesir’de yapılacağı açıklandı.

Aziz Torun yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) yönetim kurulu başkanlığına yeniden Aziz Torun seçildi. Derneğe katılan yeni isimler ise Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban oldu..

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Aziz Torun seçildi!

GYODER’in 25 Mart 2015, Çarşamba günü Divan Otel, Taksim'de düzenlenen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda belirlenen Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu listesi belirlendi. İşte liste:

GYODER 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün!

Gayrimenkul Sektörünün çatı kuruluşu 'Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği' (GYODER), 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bu akşam gerçekleştirecek..

GYODER Genel Kurulu toplantısı yarın düzenlenecek!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in 16. Olağan Genel Kurulu, yarın Divan İstanbul otelinde toplanıyor.

GYODER seminerleri Haberi

GYODER seminerleri

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, dijital platformlar, değişen trendler ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

Değişen trendler ve gayrimenkul sektörünün inceleneceği Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri Marduk Digital kurucusu Dr. Arda Süar tarafından verilecek. 

Ücretsiz ve online olarak gerçekleştirilecek olan seminer yarın saat 14:00'te başlayacak. 

Seminerde, dijital platformların işleyiş sistematikleri, kullanıcı profilleri ve kullanıcı refleksleri, kampanya planlaması, doğru mecra tercihi ve içerik yönetimi; dijital pazarlamanın temel dinamikleri hakkında bilgiler aktarılacak. 

GYODER Çözüm Pltaformu'nda gayrimenkul değer kavramları tartışıldı!