27 / 04 / 2024

haaz jonathan adler

haaz jonathan adler

HAAZ’ da, yaz sezonunu erken açmaya hazırlanırken ilk kez mobilya ve aksesuar teşhir ürünlerinde %60’ a varan indirim başlıyor.

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jonathan Mann ve Muhammed Yasin Örücü ortaklığında kuruldu.

Adler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Adler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kartal'da Fahmı A.B. Khısro tarafından kuruldu.

Adler İnternational Metal Kimyasal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adler İnternational Metal Kimyasal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çaylı tarafından kuruldu.

Cevdet Caner'e yolsuzluk suçlaması!

Bir dönem Almanya ve Avusturya’da 2 milyar euroluk emlak iflası ile gündem olan Cevdet Caner Adler içinde spekülasyon yapmakla suçlanıyor. 

Jonathan Oringer ve Talia Oringer Hamptons'taki evlerini 52 milyon dolara satıyor!

Shutterstock kurucusu Jonathan Oringer ve eşi Talia Oringer, Hamptons'ta yer alan 2 dönümlük arazideki evlerini 52 milyon dolar bedelle satıyor. Çift, 6 ay önce de Miami’den 42 milyon dolara ev satın almıştı.

Adler Tadilat Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adler Tadilat Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Kartal tarafından kuruldu.

Yeni Zelanda'dan Şanlıurfa'ya okul projesi!

Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçisi Jonathan Andrew Curr, Şanlıurfa'da sığınmacı çocuklar için okul inşaatına başlayacaklarını belirtti. Curr, okul için anlaşmanın son aşamaya taşındığını söyledi.

Türk Akımı'nda imzalar Ekim'de atılacak!

Oxford Enerji Enstitüsü Gaz Araştırma Bölümü Başkanı Prof. Jonathan Stern "Türk Akımı'nda başlangıçta Türkiye'nin faydalanacağı tek bir hat olacak. İki hat inşa edilecekse bu AB ile mevzuat anlaşmasını gerektirir." dedi.

Adler Mimarlık Tasarım Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adler Mimarlık Tasarım Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Yılmaz Doruk Saygı tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

New York’taki Türkevi binasının yıkımına yaz aylarında başlanacak!

New York’ta yapılacak ‘Türkevi’nin projesinin mimarlarından Jonathan Stark, projenin son durumunu anlattı. Stark, eski ‘Türkevi’ binasının yıkımına yaz aylarında başlanacağını ve yeni binanın inşaatının bir buçuk yıl süreceğini söyledi.

'Yeni konut projelerimiz Türk firmaları için fırsattır'

Yeni Zelanda Büyükelçisi Jonathan Curr, Yeni Zelanda'da özellikle inşaat sektöründe Türk firmaları için büyük potansiyel olduğunu söyleyerek bu konudaki işbirliklerine sıcak baktıklarını açıkladı. İşte açıklamaları...

Turquoise Coast Gayrimenkul Yatırım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Turquoise Coast Gayrimenkul Yatırım Turizm Anonim Şirketi, Jonathan Hunt Holley, Ayham Yousef Mod'd Ali Gharaibeh, Shahin Mansuri tarafından 7 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Safir Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Safir Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi, Jonathan Hunt Holley, Ayham Yousef Mod'd Ali Gharaibeh, Shahin Mansuri Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 85 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

haaz jonathan adler Haberi

haaz jonathan adler


HAAZ’ da, yaz sezonunu erken açmaya hazırlanırken ilk kez mobilya ve aksesuar teşhir ürünlerinde %60’ a varan indirim başlıyor.


Moroso, Tom Dixon, Driade, BD Barcelona, Jonathan Adler, Forestier, Lando ve Pedrali gibi dünyaca ünlü markaların 2012 mobilya koleksiyonlarından oluşan kış koleksiyonunda büyük indirimle, büyük fırsat yakalayacaksınız.


Dünyaca ünlü markaların mobilya, tasarım ve objeleriyle birlikte dünyanın dört bir yanından toplanmış ve bir eşi daha bulunmayan özel parçalar, birbirinden keyifli hediyelikler ve farklı kültürlerden birçok sanatçının özgün eserlerinin toplandığı HAAZ’ da hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartmak için sayısız seçenek sizleri bekliyor.