20 / 04 / 2024

habibler sultançiftliği imar

habibler sultançiftliği imar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Sultangazi İlçesi, Habibler - Sultançiftliği Yolu Yan Yol Ön Projesi'ne ilişkin 1/ 5000 ve 1/ 1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Giraudlar'ın çiftliği askıya çıktı! İzmir'e Koç Üniversitesi mi geliyor?

Kamuoyunda Giraudlar'ın çiftliği olarak bilinen ve sahipleri arasında Koç Holding’in de bulunduğu 28 hektarlık yeşil alan statüsü, "Yüksek Öğrenim Alanı" ve Kentsel Gelişme Alanı" olarak değiştiren imar planı askıya çıktı.

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılacak rezidans ve AVM'nin imar planları iptal edildi! 

Atatürk Orman Çiftliği’ndeki çimento fabrikası alanına rezidans ve AVM inşa edilmesine imkan sunan imar planı yargıdan döndü. Saraçoğlu Mahallesi ve Büyükesat Vadisi’ndeki yapılaşmaya onay veren imar planları idare mahkemeleri tarafından iptal edildi. 

Atatürk Orman Çiftliği’nde rezidansa geçit verilmedi! Yargı imar değişikliğini iptal etti! 

Atatürk Orman Çiftliği, Çimento Fabrikası alanında Limak tarafından rezidans ve ticaret merkezi yapmasına imkan tanınan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından uygulanan imar planı değişikliği mahkemeden döndü. 

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar planı değişikliği TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi tarafından Ankara Etimesgut'taki Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde uygulanan imar planı değişikliğini meclis gündemine verdiği önergeyle taşıdı. Peki önergede hangi soruları sordu? İşte ayrıntılar...

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar plan değişikliklerine mahkemeden dur!

Mahkeme, Ankara Çukurambar’da, TOKİ'ye devredilen ve satışa sunulan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde Atatürk’ün mirasına aykırı konut ve ticaret alanına ilişkin plan değişikliklerinin yapılamaması kararını verdi. 

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Taşdelen Sultançiftliği Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Sultançiftliği Mahallesi, 786 parsel yanı tescil dışı alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı İBB tarafından askıya çıkarıldı.

Sultançiftliği Gençlik Merkezi'nin temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi Sultançiftliği Mahallesi’nde yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin temelini atıyor.

Ankara Beynam Çiftliği nazım imar planı askıda!

Ankara Bala ilçesi Beynam Çiftliği 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Atatürk Orman Çiftliği imar planı askıda!

Atatürk Orman Çiftliği 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içerisinde düzenlenen yol güzergahlarına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Yenimahalle Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde yer alan Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin yer aldığı parselin imar planı askıya çıkarıldı...

Atatürk Orman Çiftliği'nin kiralama işlemlerine düzenleme!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğüne ait taşınır veya taşınmazların kiraya verilme süresi, kamu kurumları da dahil olmak üzere 10 yılı geçemeyecek. Bu süre sonunda Müdürlükçe yeniden ihaleye çıkılarak söz konusu kiralama işlemi yapılabilecek.

Atatürk Orman Çiftliği'nde yeni düzenleme!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

habibler sultançiftliği imar Haberi

habibler sultançiftliği imar


İstanbul Sultangazi İlçesi, Habibler - Sultançiftliği Yolu Yan Yol Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21 Kasım 2014 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı. Planlar 12 Mart 2015 tarihinde askıdan inecek.



Planları indirmek için...