26 / 04 / 2024

Hacettepe Teknokent icra

Hacettepe Teknokent icra

Ankara 16. İcra Dairesi Müdürlüğü Ankara Çankaya'da yer alan Hacettepe Teknokent 125 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

Hacettepe Teknokent 125 milyon TL'ye icradan satışta!

Ankara 16. İcra Dairesi Müdürlüğü Ankara Çankaya'da yer alan Hacettepe Teknokent 125 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

Dünyanın ilk Akıllı Kampüs projesi hayata geçiyor!

Hacettepe Teknokent Dünya’da bir ilke imza attı ve Dünyanın ilk Akıllı Kampüs projesini hayata geçiriyor. 1,5 yıllık emeğin sonucu olan proje ile Hacettepe Teknokent böylelikle kendi enerjisini kendisi üreten bir eko sistem oluşturmayı başardı.

İstanbul Hava Harp Okulu'na teknokent kurulacak!

Hava Harp Okulu arazisinde savunma ve havacılık sanayine hizmet verecek. bir teknokent kurulması planlanıyor. Teknokentle savunma ve havacılık sanayinde paydaşların bir araya getirilmesi amaçlanıyor.

İcra davalarında avukatlık ücreti 2016!

İcra ve İflas Müdürlüklerindeki hukuki yardımlara ilişkin avukatlık ücreti, takip sonuçlanıncaya kadar yapılan bütün işlemlerin karşılığı oluyor. Peki, icra davalarında avukatlık ücreti 2016 ne kadar?

Marmara Teknokent binasının temeli atıldı!

TÜBİTAK Marmara Araştırma bünyesinde Marmara Teknokent ve Kuluçka Binası’nın temel atma töreni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun katımıyla gerçekleştirildi

AİBÜ kütüphane ve teknokent binalarının temeli atıldı!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ) kütüphane ve teknokent binalarının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Hacettepe otoparkını BELTAŞ işletecek!

Ruhsatsız olduğu gerekçesiyle 152 gündür kapalı kalan Hacettepe Üniversitesi otoparkında beklenen karar çıktı. Otopark, Meclis kararıyla Büyükşehir Belediyesi şirketi BELTAŞ AŞ’ye devredildi. İşte haberin ayrıntıları...

Kiracıya icra takibi nasıl yapılır?

Kira borcunu ödemeyen kiracıya mal sahibi icra takibi başlatabiliyor. İcra İflas Kanunu 269. maddesine göre kiracı aleyhine tahliye talepli icra takibi yapılıyor. Peki, kiracıya icra takibi nasıl yapılır?

Kiracıya icra takibi dilekçesi!

Taşınmaz mal kiralamalarında kiraya veren, kiranın ödenmesi ile birlikte aynı zamanda tahliyesini de istiyorsa, ilamsız tahliye takibi yapması gerekiyor. İşte kiracıya icra takibi dilekçesi örneği..

İcra ve iflas harçları 2015!

İcra ve İflas harçları, her sene yeniden belirleniyor. 2015 yılında uygulanan Yargı Harçları listesine göre, icraya başvurma harcı 27,70 TL olarak belirleniyor. İşte diğer icra ve iflas harçları 2015..

Önder Halisdemir: İstanbul Finans Merkezi'ne de teknokent teşvikleri verilsin!

Dubai'deki Cityscape Fuarı'na katılan Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, "İstanbul Finans Merkezi'ne de teknokent teşvikleri verilsin" dedi.

Finans Merkezi'ne teknokent teşviki verilsin!

Dubai'deki Cityscape Fuarı'na katılan Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir Dubai'de finans sektörüne verilen teşvikleri hatırlatarak "İstanbul Finans Merkezi'ne de teknokent teşvikleri verilsin" önerisini getirdi.

Hacettepe Üniversitesi yapım ihalesi sonuçlandı!

YAPI işleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Hacettepe Üniversitesi 2014/ 58671 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Hacettepe Teknokent icra Haberi

Hacettepe Teknokent icra

Ankara 16. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumu Mahallesi, 28330 ada, 53 parsel, 33 bin 138 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul 125 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Söz konusu alanda Hacettepe Teknokent binası, Hacettepe Teknokent 1 numaralı Ar-Ge binası ve Telekomünikasyon Kurumu Piyasa Gözetimi Laboratuvarı binası bulunuyor. 

Hacettepe Teknokent'in icra ihalesi 12 Haziran 2019 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. İcra ihalesinin ikinci satış günü 10 Temmuz 2019 olarak belirlendi. 

Hacettepe Teknokent'in ana kurucu ortağı olan Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Tıp Fakültesinin başlangıcı sayılan Çocuk Sağlığı Kürsüsü, 2 Şubat 1954 tarihinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine bağlı olarak Prof. Dr. İhsan Doğramacı tarafından kurulmuş olup, Sıhhiye ve Beytepe Yerleşkeleri olmak üzere 1982 yılında kabul edilen 2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu kapsamında, 14...