20 / 04 / 2024

Hacı Uğur Polat özgeçmiş

Hacı Uğur Polat özgeçmiş

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat kimdir? Hacı Uğur Polat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Uğur Polat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hacı Uğur Polat...

Malatya'ya yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısında yer alan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde hayata geçirilen itfaiye binasını inceledi.

Uğur Polat: Malatya'ya 210 bin metrekarelik taşınmaz kazandırdık!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yaptığı açıklamada, Malatya'ya 210 bin metrekarelik taşınmaz kazandırdıklarını söyledi.

Hacı Uğur Polat: Malatya'yı hep birlikte imar edeceğiz!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yaptığı açıklamada "Malatya'yı hep birlikte imar edeceğiz" dedi.

Yeşilyurt Belediyesi'nin yeni hizmet binası için inşaat sürüyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi'nin yeni hizmet binası için inşaatın devam ettiğini açıkladı.

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.

Malatya Yeşilyurt'a kent park, kültür evi ve seyir kulesi yapılıyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park, Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Filistin’e Malatya-Yeşilyurt Parkı inşa edilecek!

Bursa Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Filistin ile aramızdaki dostluğu sağlamlaştırmak ve kardeşliğimizi pekiştirmek adına Filistin’e Malatya-Yeşilyurt Parkı yapmayı planlıyoruz” dedi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi'nin Ocak gündeminde imar var!

Yeşilyurt Belediye Meclisi Ocak ayı olağan ikinci oturumunu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Başkanlığında gerçekleştirdi. Ocak ayı 1.Oturum Meclis Toplantısı'na ait karar özeti de oy birliğiyle kabul edildi.

Hacı Uğur Polat TOKİ bölgesinde incelemelerde bulundu!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ilçe sınırları içerisindeki mahalle, cadde ve sokaklarda devam eden asfaltlama çalışmaları kapsamında TOKİ bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı dolgu çalışmaları gerçekleşti!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, belediyenin araç filosuna yeni eklenen araçlarla asfalt öncesi altyapı dolgu malzemesini serme işlemini gerçekleştirdi.

Malatya Afet Evleri'ndeki dönüşümde kimse mağdur olmayacak!

Afet Evlerinde uygulanacak olan "Kentsel Dönüşüm Projesi" ihaleye çıkartıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, projede vatandaşların kesinlikle mağdur edilmeyeceklerini ifade etti.

Yeşilyurt Afet Evleri'nin kentsel dönüşüm projesi ihaleye çıktı!

Afet Evlerinde uygulanacak olan "Kentsel Dönüşüm Projesi" ihaleye çıkartıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, projede vatandaşların kesinlikle mağdur edilmeyeceklerini ifade etti.

MÜSİAD Malatya İnşaat Sektör Kurulu toplantısı gerçekleşti!

MÜSİAD Malatya Şubesi İnşaat Sektör Kurulu toplantısının bu ay ki konuğu Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat oldu. Toplantıda Yeşilyurt ilçesinde devam eden projeler ve öne çıkan sorunlar görüşüldü.

Hacı Uğur Polat özgeçmiş Haberi

Hacı Uğur Polat özgeçmiş

Hacı Uğur Polat kimdir?

Hacı Uğur Polat, 1970 yılında Besni'de doğdu. İlk öğrenimini Şeker İlkokulu'nda, orta öğrenimini Malatya İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Suriye'ye Arapça eğitimi gördükten sonra Mısır El-Ezher Üniversitesi Arap Dili ve İslâmi İlimler Fakültesi'nde ön lisans yaptı. Daha sonra İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nü bitirdi. 2012'de Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalı'nda Yönetim ve Organizasyon üzerine yüksek lisans yaptı.


İş hayatına 1994 yılında kuyumculuk mesleğiyle başlayan Hacı Uğur POLAT, gıda sektöründe kuruyemiş imâlâtı ve kayısı işleme yanında, çeşitli ulusal markaların da bölge distribütörlüğünü yürüttü. 2001 yılında aktif olarak inşaat sektörüne girdi. 


2004 yılında bir grup iş adamı ve eğitimci arkadaşıyla eğitim sektörüne adım attı. 2004'te açılan Özel Malatya Bilim İlköğretim Okulu ve 2008'de açılan özel...